Coolblue home
Geschreven door Maddeleen

Welke kook accessoires heb je nodig voor jouw kerstdiner?

De kookaccessoires in dit artikel zijn niet alleen reuze handig voor je kerstdiner, het zijn ook praktische kerst cadeaus voor kookliefhebbers. In dit artikel vertellen we je met welke kook accessoires je tijdens kerstmis bijzondere gerechten maakt.

Grillplaat

Grillplaat voor inductie

Wil je de groente tijdens je kerstdiner op een smaakvolle manier klaarmaken? Met de grillplaat schroei je etenswaren met de geribbelde platen op hoge temperatuur dicht. Zo behoudt het zijn sappen en krijgt het de karakteristieke grillstrepen. Grillen op een inductie grillplaat is gezonder, omdat je door de antiaanbaklaag minder olie of vet gebruikt om je eten klaar te maken. Ook is er genoeg ruimte op de plaat, waardoor je veel groente tegelijkertijd klaarmaakt.

Zoutsteen

Tijdens het kerstdiner serveer je vlees, vis en groente op een bijzondere manier op een zousteen. Zo krijgt je gerecht op een natuurlijke manier een zoute smaak en worden warme gerechten verrijkt met gezonde mineralen en kruiden. Een zoutsteen is ook een origineel kerstcadeau voor een kookliefhebber. De rechthoekige doos met handvat past perfect onder de kerstboom.

AEG A2SLT Zoutsteen

0 / 5 sterren
0 reviews
Zoutsteen met RVS frame
129,-
op voorraad
  • Door de zoutsteen krijgt je eten een zoute smaak en worden warme gerechten verrijkt met gezonde mineralen en kruiden.
  • De zoutsteen houdt kou lang vast, waardoor een toetje met ijs minder snel smelt.

Pizzasteen

Pizza op pizzasteen

Heb je geen zin om elke avond een uitgebreid kerstdiner te koken, maar wil je wel een lekker maaltje maken met de restjes van de dagen ervoor? Met een pizzasteen maak je gemakkelijk zelf een verse pizza. De restjes van het gourmetten zijn hiervoor natuurlijk perfecte toppings. Het materiaal van de pizzasteen is bestand tegen hoge temperaturen, zo krijgt je pizza een lekker knapperige bodem.

AEG A9OZPS1 Pizzasteenset

  • De pizzasteen neemt veel warmte op, hierdoor krijgt je pizza een krokante bodem en korst.
  • De steen is geschikt voor alle soorten elektrische en gasovens.

Airfryer bakplaat

Airfryer bakplaat

Gebakken aardappeltjes, pommes duchesse en aardappelkroketjes zijn handige aanvullingen om op tafel te zetten tijdens het kerstdiner. Met de AirFry bakplaat van AEG bak jij ze knapperig en goudbruin. Doordat er gaatjes in de bakplaat zitten, komt de warme lucht ook aan de onderkant van je gerecht. Je hoeft de aardappeltjes dus niet om te draaien, waardoor je er amper naar omkijkt als je druk bezig bent met andere gerechten.

AEG A9OOAF00 AirFry bakplaat

  • Frietjes worden gaar en knapperig doordat de warme lucht ook aan de onderkant van je gerecht komt.
  • Je hoeft frietjes of groente niet om te draaien door de gaatjes in de bakplaat.
  • De AirFry bakplaat past alleen in AEG en Zanussi ovens.

Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast op aanrecht

Ben je een wijnliefhebber en heb je bijzondere wijnen uitgezocht voor elke gang van je kerstdiner? Deze wil je natuurlijk op de geschiktste temperatuur bewaren. Dankzij de apart instelbare temperatuur per zone bewaart een wijnklimaatkast jouw wijn op de beste temperatuur. Zo heb jij hier zelf geen omkijken naar. Met een wijnklimaatkast laat je jouw visite zien dat jij wijn serieus neemt. Daarnaast is een wijnklimaatkast een mooi (gezamenlijk) kerstcadeau.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen