The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Dyson producten

Dyson staat al jaren aan de top als het gaat om ontwikkelingen en innovatieve ideeën. Of het nu gaat om het schoonmaken van je huis met steelstofzuigers of de luchtkwaliteit verbeteren met een luchtreiniger. Dyson blijft vernieuwen met producten om onze leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende productgroepen binnen ons assortiment.

Dyson producten

Stofzuigers

Dyson maakt zowel slede- als steelstofzuigers. Alle Dyson stofzuigers zijn zakloos en hebben een gemotoriseerde vloerzuigmond, waarmee je door de hoge zuigkracht tot wel 99,97% van alle stofdeeltjes meepakt.

Luchtbehandeling

Dyson maakt verschillende producten die de lucht die jij inademt behandelen: luchtreinigers, luchtbevochtigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren. Ondanks de vergelijkbare futuristische designs, zitten er wel degelijk verschillen tussen de producten.

Haarverzorging

Dyson maakt föhns die kleiner, lichter en stiller zijn dan je normaal van een haardroger gewend bent. Deze Supersonic föhns hebben een krachtige digitale motor die is verwerkt in het handvat, verschillende blaas- en temperatuurstanden en een intelligente warmteregelaar.

Dyson stofzuigers

Steelstofzuigers

De steelstofzuigers van Dyson hebben een futuristisch design en staan bekend om hun krachtige motor. Des te hoger het cijfer achter de V, des te hoger de zuigkracht.

Dyson cinetic

Sledestofzuigers

De Big Ball sledestofzuigers zijn 360 graden draaibaar en zetten zichzelf rechtop als ze omvallen. De Cinetic wetenschap zorgt ervoor dat je geen zuigkracht verliest.

Dyson borstel voor bovenop

Stofzuigerborstels

Dyson stofzuigerborstels zijn gemakkelijk te bevestigen. Met de verschillende stofzuigerborstels breid je de mogelijkheden van je Dyson stofzuiger aanzienlijk uit.

V8 steelstofzuiger

Dyson V8 steelstofzuigers

De Dyson V8 steelstofzuigers hebben een gemiddelde accuduur van 40 minuten. Dankzij de vele meegeleverde accessoires is deze steelstofzuiger van alle markten thuis.

V10 Dyson

Dyson V10 steelstofzuigers

De Dyson V10 steelstofzuigers beschikken over 3 verschillende standen in zuigkracht waarmee je aan één stuk door tot wel 50 minuten lang stofzuigt.

V11 Dyson

Dyson V11 steelstofzuigers

De Dyson V11 steelstofzuigers zijn voorzien van een led-display. Hierop lees je onder andere de zuigstand en resterende accuduur af.

Dyson klimaatbeheersing

Luchtreiniging

Dyson luchtreinigers

De Dyson luchtreinigers hebben een herkenbaar design. Naast de Dyson Pure Cool luchtreinigers, heb je ook de Dyson Hot+Cool varianten. Deze voorzien de ruimte ook van een briesje of warme lucht.

Ventilator

Dyson ventilatoren

Een Dyson ventilator verkoelt je kamer snel en is eenvoudig aan te passen naar jouw wensen. De Dyson Cool ventilatoren hebben geen bladen, zijn stil én krachtig.

Koolstof HEPA filter

Dyson filters voor luchtreinigers

De Dyson filters voor luchtreinigers zijn van hoogwaardige kwaliteit microvezels en honderden keren gevouwen. Ze vangen gassen en 99,95% van de meest fijne deeltjes op.

Meer over Dyson

Dyson is vooral bekend van de stofzuigers en innovatieve luchtreinigers. Maar ook voor op het gebied van persoonlijke verzorging, zoals haardrogers, is Dyson in de weer met nieuwe ontwikkelingen. Lees hier het verhaal achter het merk en kom meer te weten over het gehele assortiment van Dyson.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen