The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

De juiste Seagate interne SSD voor jou

De interne SSD's van Seagate geven jouw NAS en computer een snelheidsboost. Of je nu je bestanden veilig op wilt slaan, gewoon snel bestanden wilt overzetten of je games binnen no-time wilt opstarten: Seagate IronWolf, BarraCuda en FireCuda SSD's bieden uitkomst in elke situatie.

IronWolf: veilig en betrouwbaar voor NAS

Om je bestanden veilig op te slaan, wil je een SSD die altijd werkt en altijd aan het werk is. Dat is de Seagate IronWolf. Deze SSD beschikt over AgileArray firmware, waardoor hij altijd werkt in veeleisende omgevingen en optimaal presteert in een NAS. Daarnaast zijn de IronWolf SSD's geschikt voor RAID opslag. Hiermee is je data opgesplitst over meerdere schijven, zodat je gegevens beveiligd zijn als er een schijf uitvalt. Met de IronWolf Health Management software monitor je de prestaties van de SSD.

BarraCuda: een upgrade voor je pc

De BarraCuda is hét middel om je computer een upgrade in snelheid te geven. Vervang je oude harde schijf door een snelle SSD. Kies uit de vormfactoren 2,5 inch of M.2 NVMe: maar net wat er in jouw pc of laptop past. De 2,5 inch SATA variant is tot 30 keer sneller dan een traditionele harde schijf. De M.2 versie van de BarraCuda is zelfs 6 keer sneller dan de SATA, waardoor je een 10 GB film overzet in 3 seconden en programma's binnen een seconde opent.

FireCuda: een kompaan voor gamers

Ben jij een doorgewinterde gamer? Dan wil je snelheid. Kies daarom voor de FireCuda gaming SSD. Deze SSD in de vormfactor M.2 NVMe is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende gamer. Met lees- en schrijfsnelheden tot 3450 en 3200 MB per seconde open je grote games, zoals Ghost Recon en GTA in een paar seconden. De hoge IOPS (input/output per seconde) zorgt ook nog eens voor vlotte doorvoer van veel data tegelijk. SeaTools houdt de prestaties van de FireCuda nauwlettend in de gaten en zorgt voor de juiste updates.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen