The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Coolblue abonnementen

Voor een vast maandbedrag een product van hoge kwaliteit.
Gratis reparatie of vervanging.
Na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.

Coolblue abonnementen

Altijd ap-paraat
Voor een vast maandbedrag een product van hoge kwaliteit.
Gratis reparatie of vervanging.
Na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.

Voordelen van een abonnement

Witgoed huren? Met een Coolblue abonnement huur je altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand. En hij is ook nog eens super zuinig. Na het aflopen van je contract geef je het abonnement weer terug aan Coolblue.

Wat zijn de voordelen?

  • Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand.
  • Gratis aangesloten op de gewenste plek.
  • Product stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om.
  • Ga je verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee.
  • Na 1 jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.
  • Bij het retourneren van je product geven we deze altijd een tweede leven. Goed voor het milieu.

Hoe werkt het huren van witgoed met een abonnement?

Bestellen

Selecteer hierboven de productgroep waar je een abonnement op wil en kies vervolgens het gewenste product. Wanneer je bij het bestellen je gegevens invult ga je door een automatische acceptatietoets. Je rondt de bestelling af door de gewenste leverdag te kiezen en de eenmalige kosten te betalen.

Bezorgen

Het product wordt op de gewenste leverdag gratis bij je geleverd. Daarnaast zetten we het product ook gratis op de gewenste plek en sluiten we deze voor je aan. Mocht je je binnen de garantietermijn van 30 dagen alsnog bedenken, dan halen we het product kosteloos bij je thuis op.

Gebruiken

Met een abonnement heb je altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand. Zonder gedoe en onvoorziene kosten. Is je product stuk? Dan zorgen wij dat je binnen 48 uur weer een werkend product in huis hebt. Ga je verhuizen? Dan verhuizen wij het product gratis met je mee.

Veelgestelde vragen

Op welk assortiment bieden jullie abonnementen aan?

We bieden op dit moment alleen abonnementen aan op de productgroepen bovenaan de pagina. Dit zijn dus Wasmachines, Droogkasten, Vaatwassers, Koelkasten en Diepvriezers.

Hoe werkt de betaling van een abonnement?

Je betaalt bij het bestellen eerst de eenmalige kosten. Daarna betaal je een vast bedrag per maand via automatische incasso. Rond de 29e van iedere maand schrijven we de abonnementskosten van je rekening af. De eerste afschrijving is hoger omdat je voor de huidige en eerstvolgende maand betaalt.

Wat als mijn product kapot gaat?

Als het product kapot gaat kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij zorgen dan dat hij binnen 48 uur gerepareerd of vervangen wordt. Zonder zorgen over garantietermijnen en reparatiekosten.

Hoe werkt de verhuisservice?

Als je gaat verhuizen, dan verhuizen wij je witgoed of grote keukenapparatuur met je mee. Je kan contact opnemen met de klantenservice om door te geven wanneer je wilt dat het product wordt opgehaald en wanneer hij op het nieuwe adres bezorgd moet worden. Dit doen we maximaal 1 keer per 2 jaar.

Wanneer kan ik mijn abonnement stopzetten?

Je hebt na het afsluiten van je abonnement 30 dagen tevredenheidsgarantie, waarbinnen je de overeenkomst zonder reden kan opzeggen. Daarna loopt het contract voor minimaal 1 jaar. Je kan wel het contract aan iemand anders overdragen. Na 12 maanden kan je jouw abonnement kosteloos maandelijks opzeggen. Coolblue haalt de wasmachine dan bij je op en verwerkt het op een milieuvriendelijke manier.


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 15418- 15.418 beoordelingen