Advies over zakelijke IT producten

Geschikte IT producten uitzoeken voor je bedrijf is geen eenvoudige opgave. Coolblue helpt je graag bij het kiezen van een zakelijke laptop, desktop en randapparatuur zoals monitoren, toetsenborden en muizen. Wij helpen je met het installeren van de producten op je werkplek, zodat je direct aan de slag gaat. Hier vind je al ons advies om zakelijke IT producten via Coolblue in je bedrijf te implementeren.

Aanschaf en garantie

Man werkt op Coolblue kantoor achter monitor.

Wij helpen je graag met het aanschaffen van een laptop, desktop, monitor en andere zakelijke IT accessoires. Bij Coolblue kun je een zakelijke laptop ook leasen. Daarnaast is het mogelijk om IT producten aan te schaffen die niet in ons vaste assortiment zijn opgenomen. Lees hier hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Installatie

Verschillende mensen werken aan grote vergadertafel op laptops.

Het inrichten van je werkplek is een hoop werk. Wij helpen je met het installeren van je producten op kantoor of je thuiswerkplek. Ontdek welke voordelen dit voor jou heeft.

Zakelijke laptops

Meisje werkt op Coolblue kantoor achter zakelijke laptop.

Wij hebben een breed aanbod aan zakelijke laptops voor jou. Bekijk ons assortiment en lees ons advies om je te helpen bij je keuze.

Contact en advies

Vriendelijk lachend meisje van de Coolblue klantenservice.

Heb je een brandende vraag over onze producten of voorwaarden, of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk:

  • Telefoon: 010-7988969
  • E-mail: zakelijk@coolblue.nl


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 12.612 beoordelingen