The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over zakelijke IT producten

Geschikte IT producten uitzoeken voor je bedrijf is geen eenvoudige opgave. Wij helpen je graag bij het kiezen van een zakelijke laptop, desktop en randapparatuur zoals monitoren, toetsenborden en muizen. Wij helpen je met het installeren van de producten op je werkplek, zodat je direct aan de slag gaat. Hier vind je al ons advies zakelijke IT producten.

Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

Werken je medewerkers of jij vaker thuis? Dan is een goede thuiswerkplek belangrijk, zodat je jouw werk goed uitvoert. Stel bij ons een pakket samen voor jou en je medewerkers, zodat ze thuis een goede werkplek hebben. We bezorgen de producten de volgende dag gratis bij jouw medewerkers. Wil je weten hoe we dit voor jouw bedrijf kunnen regelen? Neem contact met ons op.

Aanschaf en garantie

Monitoren

Wij helpen je graag met de aanschaf van een laptop, desktop, monitor en andere zakelijke IT accessoires. Bij Coolblue lease je laptops ook zakelijk. Daarnaast schaf je IT producten aan die niet in ons vaste assortiment zitten. Lees hier hoe wij jou hiermee helpen.

Installatie

Zakelijk werken

Het inrichten van je werkplek is een hoop werk. Wij helpen je met het installeren van je producten op kantoor of bij mensen thuis. Ontdek welke voordelen dit voor jou heeft.

Zakelijke laptops

Kantoor

Wij hebben een breed aanbod aan zakelijke laptops. Bekijk ons assortiment en lees ons advies, zodat je een goede keuze maakt.

Overig zakelijk advies

Docking

Er is meer dan een zakelijke laptop en andere hardware voor je werkplek. Programma's als Windows 10 Pro en Office zijn handig voor zakelijk gebruik. Daarnaast geven we graag advies over het inrichten van een goede werkplek.

Contact en advies

Vriendelijk lachend meisje van de Coolblue klantenservice.

Heb je een brandende vraag over onze producten of voorwaarden, of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk:

  • Telefoon: 010-7988969
  • E-mail: zakelijk@coolblue.nl

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen