The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucinda

Apple iMac bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar Apple iMac, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Utrecht en Zaventem. Hieronder lees je in welke winkels je Apple iMac ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

Apple iMac in de winkel testen

Apple iMac testen in de winkel

Je vindt Apple iMac in de winkels Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Utrecht, Leiden, Brussel, Gent en Zaventem. Hier kun je de producten ook direct testen. In de overige winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Advies over Apple iMac

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste Apple iMac voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips vooraf aan het testen

Apple iMac tips

Om de juiste Apple iMac te kiezen, is het handig om vooraf alvast wat te oriënteren. Zo weet je beter waar je op moet letten als je in de winkel staat.

  • Bedenk bijvoorbeeld alvast waar je Apple iMac precies voor wil gebruiken. Ga je foto's bewerken, video's in elkaar zetten of ga je er administratieve taken op uitvoeren?
  • Bedenk daarnaast hoe groot jouw Apple iMac mag zijn. Let daarbij bijvoorbeeld op de grootte van jouw bureau.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.308 beoordelingen