The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Bob

Hoe kies je een draadloze oplader voor je Samsung smartphone?

Voor het draadloos opladen van je Samsung toestel heb je de juiste lader nodig. Sommige draadloze opladers laden je Samsung smartphone namelijk sneller op dan anderen. Bovendien zijn er draadloze laders die ook je Galaxy Buds en Galaxy Watch opladen. Hier leggen we uit waar je op moet letten bij het maken van je keuze.

Draadloze oplader voor je Samsung smartphone kiezen

Draadloze opladers lijken vanaf de buitenkant erg op elkaar, maar toch zijn er onder de motorkap grote verschillen. Vraag jezelf daarom bij het kiezen van een draadloze oplader voor je Samsung telefoon het volgende af:

  • Welke Samsung smartphones kunnen draadloos opladen?
  • Welke draadloze opladers zijn geschikt voor Samsung?
  • Welke draadloze opladers laden het snelst op?
  • Hoe laad je accessoires draadloos op?

Welke Samsung smartphones kunnen draadloos opladen?

Samsung Galaxy S9 draadloos opladen

Sinds de Samsung S6 zijn alle telefoons uit de Galaxy S en de Galaxy Note reeksen draadloos oplaadbaar. Tussen bijvoorbeeld je S20 draadloos opladen of je S9 draadloos opladen zit verder geen verschil. Ook de opvouwbare Samsung smartphones laad je draadloos op. De Samsung A serie, J serie en M serie kunnen niet draadloos opladen.

Welke draadloze opladers zijn geschikt voor Samsung?

Samsung Galaxy S9 draadloos opladen

Voor het draadloos opladen van Samsung smartphones heb je niet per se een Samsung lader nodig. Elke Qi gecertificeerde lader is prima. Je Samsung smartphone laadt dan minimaal op de standaardsnelheid op. Wil je je smartphone snel draadloos opladen? Dan heb je wel een specifiek soort oplader nodig.

Welke draadloze opladers laden het snelst op?

Snel draadloos opladen Samsung

Met een langzame oplader, zoals een goedkoop model van een prijsstunten, duurt het ongeveer 4 à 5 uur om je toestel helemaal op te laden. Bijna al onze draadloze opladers ondersteunen snelladen voor Samsung. Daarmee laad je je smartphone in minder dan 3 uur volledig op. Heb je een toestel uit de Note 20 / S10 serie of nieuwer, een S20 of S21 bijvoorbeeld? Kies dan voor een oplader van Samsung zelf met 15 watt vermogen en laad je batterij in ongeveer 2 uur helemaal op.

Hoe laad je je accessoires draadloos op?

Draadloos opladen Galaxy Buds

Je Galaxy Buds draadloos opladen gaat prima met een standaard draadloze oplader. Wil je ook je Galaxy Watch draadloos opladen? Kies dan voor een draadloze oplader met een speciale smartwatch houder. Met een normale oplader is de kans namelijk groot dat je lader geen contact kan maken met je smartwatch. Een aantal opladers heeft plek om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Ideaal: leg 's nachts je oordopjes en smartphone op de lader en 's ochtends zijn ze beide opgeladen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen