The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jonna

Wat is Garmin Connect?

Iedereen heeft een trainingsmaatje nodig, of dit nu online of offline is. Met Garmin Connect als trainingshulpmiddel worden al je sportieve en actieve prestaties inzichtelijk. Het programma werkt naadloos samen met je Garmin sporthorloge of activity tracker. Installeer het programma op je pc of download de Garmin Connect-app op je smartphone of tablet.

Bekijk analyses en rapporten

garmin connect

Door je wearable te synchroniseren met Garmin Connect wordt je data in overzichtelijke grafieken verwerkt. Denk hierbij aan een grafiek om je voortgang in afgelegde afstanden te bekijken of een grafiek die je gewicht van de afgelopen maand laat zien. Jij bepaalt zelf welke grafieken relevant zijn om je voorderingen goed bij te houden.

Stel een trainingsplanning samen

trainingsschema

Om je sportieve doelstellingen te bereiken is een goede planning onmisbaar. Met Garmin Connect geef je bijvoorbeeld aan of je voor een 10km of halve marathon traint en wat je niveau is. Op basis hiervan wordt er een trainingsschema opgesteld die je helpt om naar je doelstellingen toe te werken.

Deel je prestaties met anderen

Het uitgebreide netwerk van Garmin Connect brengt je in contact met vrienden en andere actievelingen. Bekijk elkaars prestaties en probeer elkaar te overtreffen. Nieuw PR gelopen? Met één druk op de knop deel je het op Facebook, Twitter of andere social media.

Welke producten zijn compatibel met Garmin Connect?

Alle Garmin sporthorloges en activity trackers zijn met Garmin Connect te gebruiken. Verstuur je data via een usb-aansluiting naar je pc of synchroniseer je toestel met de Garmin Connect-app. De applicatie is alleen beschikbaar voor de Garmin toestellen met een Bluetooth-verbinding.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.570 beoordelingen