The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over smartwatches en hybride horloges

Valt het je op dat je iets te vaak op je telefoon kijkt, zelfs als je helemaal geen bericht hebt ontvangen? Of ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat meer kan dan alleen maar de tijd laten zien? In dat geval is een smartwatch iets voor jou. Dit 'slimme' horloge koppel je gemakkelijk aan je smartphone. Hierdoor ontvang je direct alle meldingen op je smartwatch: van social media-berichten tot e-mails. Laat je telefoon dus gerust in je broekzak of tas zitten.

Hulp bij je keuze

Slimme-horlogespecialist

Je wilt graag een horloge met slimme functies aanschaffen. Goed idee! Een smartwatch heeft een digitaal scherm en een hybride horloge heeft daarentegen een analoog uurwerk. Wat voor jou de beste keus is en waar je op moet letten lees je in onderstaande artikelen.

Smartwatches vergelijken

Smartwatches Coolblue medewerker

Vind je het lastig om te kiezen tussen populaire smartwatches? Een goede vergelijking van de functionaliteiten kan helpen.

Specialisten reviews

Smartwatches in hand

Zou je een smartwatch eigenlijk graag willen uitproberen voor je hem koopt? Wij doen niets liever dan smartwatches testen. Onze bevindingen vertellen we je in onderstaande artikelen.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 11.795 beoordelingen