The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Bose SoundSport Free Wireless?

Om urenlang te genieten van je favoriete muziek met de Bose SoundSport Free Wireless heb je een goede verbinding nodig. Mocht de verbinding niet stabiel zijn, dan leggen we je in dit artikel in 3 stappen uit wat je het beste kan doen.

Een goede verbinding in 3 stappen

Om de verbinding te verbeteren, zet je je oordopjes uit en weer aan, download je een update en reset je de oordopjes.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Stap 2: download een update

Stap 3: wis telefoon uit de koppellijst

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in oplaadcase

De eerste stap is om de oordopjes uit te zetten en weer aan. Dit simpele trucje doet soms wonderen voor de connectie. Om de oordopjes uit te zetten, plaats je ze weer in de oplaadcase. Ze gaan automatisch weer aan wanneer je ze uit de case haalt.

Stap 2: kijk voor een update

Update via app

Heb je nog steeds niet de gewenste verbinding? Download dan de Bose Connect app en kijk voor een beschikbare update. Het kan zijn dat de firmware verouderd is en dat er daardoor verbindingsproblemen optreden. Het downloaden van een update zorgt voor meer stabiliteit tijdens het luisteren naar muziek.

Stap 3: wis je telefoon uit de koppelijst

Oordopje in hand

Wanneer de update niet heeft gezorgd voor een stabiele verbinding, probeer dan de bluetooth verbinding van je telefoon te verwijderen. Dit doe je door het knopje bovenop het linker oordopje voor 10 seconden ingedrukt te houden. Je hoort dan ''Bluetooth apparaatlijst gewist.'' Vervolgens moet je de oordopjes weer verbinden met je telefoon. In het artikel hieronder leggen wij je per stap uit hoe je de oordopjes weer aan je telefoon koppelt.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.488 beoordelingen