The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Hulp bij het kiezen van een boormachine

Voor iedere boor- of schroefklus is er een geschikte boormachine. Hoewel boormachines behoorlijk op elkaar kunnen lijken, qua prestaties, vermogen en mogelijkheden zijn geen 2 boormachines hetzelfde. Op onze adviespagina's helpen we je graag met het kiezen van de beste boormachine voor jou, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Algemeen boormachine advies

Algemeen boormachine advies

Alle artikelen met algemeen advies over het kiezen van een boormachine, vind je hier. Laat je adviseren over welke boormachine het beste past bij jouw geplande klussen, of op welke eigenschappen je moet letten voordat je tot de beste aankoop voor jou overgaat.

Advies per type gebruiker

Advies per gebruiker boormachine

Wat voor type gebruiker je bent, is belangrijke informatie om de beste boormachine voor jou te kiezen. Een af-en-toe klusser stelt logischerwijs andere eisen aan zijn gereedschap dan een professional. Hoe we dit onderscheid maken, lees je in de volgende artikelen.

​​​Advies per materiaal​​

Advies per materiaal boren

Hoe je een gaatje boort in een houten plank verschilt nogal van de manier waarop je gaten in hard beton boort. Hier lees je welk type boormachine je het beste kunt gebruiken in verschillende materialen

Advies over accuboormachines

Advies over accuboormachines

Met een accuboormachine boor je niet alleen gaten in verschillende materialen, ook schroefwerk behoort tot de mogelijkheden. Handige informatie met betrekking tot accuboormachines, vind je hier.

Advies over klopboormachines

Advies over klopboormachines

Een klopboormachine gebruik je voor zwaardere boorklussen dan een accuboormachine, bijvoorbeeld voor het boren in steen. Alles wat je wilt weten over klopboormachines, lees je hier.

Advies over boorhamers

Advies over boorhamers

Gaten boren in harde steensoorten en beton doe je met een boor- of combihamer. Lees hier hoe je dit type boormachine gebruikt en hoe je bij de beste boorhamer voor jou uitkomt.

Advies over breekhamers

Advies over breekhamers

Soms moet er eerst iets afgebroken worden, voordat je kunt gaan bouwen. In dat geval is een breekhamer de beste keuze. Lees hier hoe je het beste te werk gaat om een overbodige muur of tegelwand af te breken.

Advies over kolomboormachines

Advies over kolomboormachines

Lees hier alles over het gebruik van een kolomboormachine. Dit type boormachine werkt namelijk net iets anders dan de welbekende accu- of klopboormachines.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen