The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hoe gebruik ik mijn nieuwe Samsung wasmachine?

Met een Samsung wasmachine was je snel en energiezuinig schoon. Na het kalibreren van je Samsung wasautomaat kan je beginnen met de was doen. Op deze pagina lees je hoe je het beste wasresultaat krijgt en hoe je technieken als EcoBubble, QuickDrive en AddWash gebruikt. Heb je een storing dan lees je hier hoe je deze het beste oplost.

Kleding wassen

Kleding wassen

Bij het doen van de was is het belangrijk dat jij je kleding op kleur sorteert. Zo hoef je niet bang te zijn dat je witte shirt roze uit de trommel komt. Door op de wasvoorschriften te letten, krimpt je kleding niet en blijft deze langer mooi. Voor een goed wasresultaat kies je het juiste wasprogramma, bijvoorbeeld voor katoen, wol of zijde.

Samsung EcoBubble

Samsung EcoBubble

Samsung wasmachines met EcoBubble besparen energie door schuim over je wasgoed te verspreiden, nog voordat het wasprogramma start. Hierdoor dringt het zeep beter in je kleding door en verdwijnen vlekken ook op een lage temperatuur. EcoBubble gebruik je met wasmiddel, waspoeder en tabletten.

Samsung QuickDrive

Samsung QuickDrive

Heb je een Samsung QuickDrive wasmachine dan was je 2 keer zo snel en verbruik je tot 20% minder energie. Met de optie SuperSpeed was je een halfvolle belading in 39 minuten schoon. Dit komt door de Q-Drum trommel met ronddraaiende plaat. Deze draait in tegengestelde richting van de trommel.

Samsung AddWash

Samsung AddWash

Een Samsung wasmachine met AddWash heeft een speciale klep waarin jij je vergeten wasgoed doet. Ook wanneer het wasprogramma al bezig is. Wil jij je delicate wasgoed alleen even meespoelen, voeg dit dan aan het einde van het programma toe. AddWash werkt alleen bij een temperatuur tot 50 ℃.

Samsung kalibratie

Samsung wasmachine kalibreren

Om lawaai en trillingen tegen te gaan, kalibreer je je Samsung wasmachine via het display. Hoe dit precies moet lees je in onderstaand artikel. Het kalibreren van je Samsung wasmachine duurt maximaal 3 minuten. Dit gebeurt niet standaard in de fabriek. Belangrijk is dat je de kalibratie uitvoert nadat je wasmachine waterpas staat.

Samsung storingen

Samsung wasmachine storing

Wanneer je Samsung wasmachine een storing heeft, zie je een foutcode op het display. Natuurlijk wil je weten wat er aan de hand is en wat de oplossing kan zijn. In onderstaand artikel vind je een overzicht van de 6 meest voorkomende storingen. Hiermee weet je bijvoorbeeld dat er iets mis is met de watertoevoer of -afvoer.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen