The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over scheren

Iedere man scheert zichzelf anders. Welk scheerapparaat het beste bij jou past, hangt volledig af van jouw wensen en de behoeften van jouw huid. Heb je een gevoelige huid, een grove of een lichte baard of wil je een multifunctionele trimmer voor het hele lichaam? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Scheerapparaten

Scheerapparaten scheren dicht op de huid en nagenoeg glad. Voor elke type baardgroei is er een geschikt scheerapparaat. Bij de keuze voor een scheerapparaat zijn de accessoires vaak doorslaggevend. Deze bepalen de veelzijdigheid, maar ook het specialisme van een apparaat. De verschillen in toepassing zijn het bestuderen waard. Daarnaast is het van belang het scheerapparaat goed te onderhouden. Hiermee verleng je de levensduur aanzienlijk.

Tondeuses

Haren op je hoofd scheer je met een tondeuse. Dit is een extra krachtige trimmer met verwijde tanden om gemakkelijk hoofdharen mee te nemen. Scheren met een tondeuse vergt best wat oefening, maar als je het eenmaal onder de knie hebt bespaar je jezelf flink wat kappersbezoeken.

Baardgroei, scheertechniek en irritaties

Tondeuse

Wat voor baardgroei heb je? Het type baardgroei is van invloed op hoe je je gezicht het beste scheert. Heb je snel last van een geïrriteerde huid? Dan zijn er ook verschillende manieren om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Ik vertel je er graag alles over.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.525 beoordelingen