The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nadie

Philips SpeedPro steelstofzuigers vergelijken

De steelstofzuigers uit de Philips SpeedPro lijn zijn stuk voor stuk een goede tegenstander voor vuil. Maar wat zijn dan precies de verschillen? In dit artikel vertel ik je meer over de 3 mogelijke series en leg ik uit dat de manier waarop je de steelstofzuiger gaat gebruiken bepalend is voor jouw keuze.

Verschillen tussen series

SpeedPro SpeedPro Max SpeedPro Max Aqua
Accuduur (afhankelijk van model) 30 - 40 minuten 45 - 60 minuten 75 minuten
Aantal zuigstanden 2 3 3
Zuigrichting Vooruit en opzij Vooruit, naar achteren en opzij Vooruit, naar achteren en opzij
Motor PowerCyclone 7 PowerCyclone 8 PowerCyclone 8
Mondstuk Zuigmond (1 model met LED) Zuigmond met LED-verlichting Zuigmond met LED-verlichting + dweilmondstuk

Gebruikssituaties van de steelstofzuigers

Philips SpeedPro zuigrichting

Philips SpeedPro

De Philips SpeedPro steelstofzuigers gebruik je voor de meeste stofzuigklussen in huis. Met een volle accu stofzuig je 30 of 40 minuten in de laagste stand. De PowerCyclone 7 motor is minder krachtig dan zijn opvolgers, maar is sterk genoeg om het meeste vuil in één keer op te zuigen. Wil je een steelstofzuiger die krachtiger is dan de basismodellen maar gebruik je nog regelmatig de normale stofzuiger, dan is de SpeedPro een prima keuze voor jou.

Philips SpeedPro Max 360 graden zuigrichting

Philips SpeedPro Max

Met de Philips SpeedPro Max steelstofzuigers stofzuig je in één beweging meer vuil en stof op. De zuigmond neemt namelijk ook in de beweging achteruit vuil mee. Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8 motor voor een hoge zuigkracht, welke je aan de hand van 3 zuigstanden eenvoudig zelf regelt. Met de SpeedPro Max heb je een steelstofzuiger waarmee je het hele huis stofzuigt. De reguliere stofzuiger laat je dus steeds vaker in de kast staan.

Philips SpeedPro Max Aqua

Philips SpeedPro Max Aqua

De Philips SpeedPro Max Aqua is een SpeedPro Max steelstofzuiger met extra dweilmondstuk. Als je het reguliere opzetstuk gebruikt, heb je alle voordelen van een SpeedPro Max steelstofzuiger. Zoals de 360 graden zuigmond, hoge zuigkracht en verschillende zuigstanden. Maar wil je ook meteen een dweil over de grond halen zodat ook het fijnstof van de grond verdwijnt, dan is de Philips SpeedPro Max Aqua een goede keuze voor jou.

Verschillen binnen de series

Verschillen SpeedPro Max series opzetstukken

Om het nog moeilijker te maken, zijn er ook verschillende modellen binnen de series. Zo bestaat de SpeedPro serie uit steelstofzuigers met en zonder LED-verlichting op de zuigmond en zijn er bij de SpeedPro Max verschillen in accuduur en accessoires. Heb je dus een keuze gemaakt voor een serie, bekijk dan goed wat de verschillen zijn tussen de beschikbare modellen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Conclusie

Met de Philips SpeedPro modellen haal je in alle gevallen een goede steelstofzuiger in huis. Welk model geschikt is voor jou hangt vooral af van de manier waarop je de stofzuiger gaat gebruiken. Zoek je een steelstofzuiger als aanvulling op de ‘gewone’ stofzuiger, dan is de SpeedPro voor jou prima. Maar wil je die gewone stofzuiger liever in de kast laten staan of direct een dweil over de grond halen, dan heb je een SpeedPro Max of Aqua nodig.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.189 beoordelingen