The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over stofzuigers

Een stofzuiger kopen is niet moeilijk: keuze genoeg. Als je maar weet waar je op moet letten. Heb je huisdieren, ben je allergisch, wil je met of zonder zak of vind jij het belangrijk dat 'ie weinig lawaai maakt? Is het ineens toch ingewikkeld. Geen paniek, ik vertel je alles wat je moet weten om een goede keuze te maken.

Algemeen

Weet je nog weinig over stofzuigers, dan is het goed om te beginnen bij de basis. Naast de 'gewone' stofzuiger zijn er namelijk nog 3 andere typen stofzuigers: steelstofzuigers, kruimeldieven en robotstofzuigers. Als je er nog niet uit bent wat voor soort stofzuiger het beste bij jou past, is het aan te raden wat meer over de verschillende soorten te lezen. Elke stofzuiger heeft namelijk voor- en nadelen, en het ligt aan jouw wensen en behoeften welke jij nodig hebt.

Gebruikssituatie

Welke stofzuiger voor jou de beste keuze is, hangt af van de gebruikssituatie. Heb je huisdieren? Ben je allergisch? Wil je de auto stofzuigen? Heb je thuis veel tapijt of juist een kwetsbare, houten vloer? Allerlei dingen om rekening mee te houden. Waar een stofzuiger voor geschikt voor is, is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de opzetstukken en het filter. Ik vertel je er graag meer over in de volgende artikelen.

Vergelijken

De verschillen tussen typen stofzuigers zijn soms lastig te ontdekken. Wil je met zak of zonder zak? Wil je een steelstofzuiger of een sledestofzuiger? En als je dan weet wat voor soort stofzuiger je wilt, hoe vergelijk je deze dan onderling? In deze artikelen vertel ik je hoe je stofzuigers met elkaar vergelijkt en waar je dan op moet letten. Daarnaast vergelijken we verschillende opzetstukken zodat je weet waar je elk mondstuk voor moet gebruiken.

Kwaliteit

Stofzuigers zijn technische apparaten waarbij de termen je om de oren vliegen. Prestatieklasse, cycloontechnologie, vermogen enzovoort. Al deze termen hebben te maken met de kwaliteit van de stofzuiger. Om je hier zo goed mogelijk bij te helpen hebben we kwaliteitsspecificaties. Deze vatten verschillende specificaties samen zodat je een beter beeld krijgt van de stofzuiger. Daarnaast leg ik je meer uit over het energielabel en het verschil tussen vermogen en zuigkracht.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.561 beoordelingen