The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over stofzuigers

Een stofzuiger kopen is niet moeilijk: keuze genoeg. Als je maar weet waar je op moet letten. Heb je huisdieren, ben je allergisch, wil je met of zonder zak of vind jij het belangrijk dat 'ie weinig lawaai maakt? Is het ineens toch weer ingewikkeld. Geen paniek, wij vertellen je alles wat je moet weten om een goede keuze te maken.

Hulp bij het kiezen

AEG, Philips en Dyson stofzuigers

Weet je nog weinig over stofzuigers, dan is het goed om te beginnen bij de basis. Welke stofzuiger het beste bij jou past hangt vooral af van wat je ermee wilt doen. Wat voor vloer heb je thuis? En ben je op zoek naar een reguliere stofzuiger of wil je een steelstofzuiger proberen?

Stofzuigers vergelijken

Stofzuigers vergelijken

De verschillen tussen typen stofzuigers zijn soms lastig te ontdekken. Wil je met zak of zonder zak? Wil je een steelstofzuiger of een sledestofzuiger? Dit zijn belangrijke keuzes omdat de stofzuigers onderling flink verschillen. We zetten verschillende stofzuigers tegenover elkaar in de volgende artikelen zodat je weet wat de verschillen zijn.

Gebruikssituatie

Philips mini turboborstel

Heb je huisdieren? Ben je allergisch? Wil je de auto stofzuigen? Of wil je juist een stofzuiger die weinig geluid maakt? Allerlei dingen om rekening mee te houden. Waar een stofzuiger voor geschikt voor is, is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de opzetstukken en het filter. Wij vertellen je er alles over in de volgende artikelen.

Algemeen

AEG stofzuiger actieradius

Stofzuigers zijn technische apparaten waarbij de termen je om de oren vliegen. Prestatieklasse, cycloontechnologie, vermogen, enzovoorts. Sommige dingen hoef je helemaal niet te weten om een goede keuze te maken. Maar andere dingen zijn juist wel wel belangrijk, zoals het geluid of vermogen van een stofzuiger.

Hulp na aankoop en onderhoud

Stofzuigerstang controleren

Om zo lang mogelijk van jouw stofzuiger te genieten, is goed onderhoud écht nodig. Zo voorkom je namelijk dat de stofzuiger te vol komt te zitten, blokkeert of dat de motor oververhit raakt. Als je goed voor je stofzuiger zorgt, voorkom je hoge kosten en gaat de trouwe huishoudhulp jaren mee. Hoe je dit doet? We vertellen het je per type stofzuiger.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen