The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Mascha

Wat heb ik nodig voor een slimme slaapkamer?

Met een aantal slimme producten maak je van jouw slaapkamer een slimme kamer in huis. Zo sta je in de ochtend zonder zorgen op en bedien je apparaten vanuit bed met je telefoon of met je stem. Op deze pagina lees je welke producten jouw slaapkamer slim maken.

Smart Home Hub

Smart home hub

Een smart home hub in je slaapkamer is een handig hulpmiddel. Je gebruikt hem om andere slimme apparaten aan te sturen. Hubs met een speaker dienen bovendien als wekker, vertellen je het weer van de dag of spelen het nieuws voor je af. Op een hub met beeldscherm lees je ook de tijd af, zoals bij een wekker.

Smart verlichting

Smart verlichting

Wanneer je de slaapkamer voorziet van slimme verlichting, bepaal je de sfeer in de kamer door scénes in te stellen. Zo laat je het licht bijvoorbeeld langzaam aan gaan wanneer je wekker gaat. Ook makkelijk: bedien als je in bed stapt de verlichting op afstand, zonder naar de schakelaar te hoeven lopen.

Slimme thermostaat

Slimme thermostaat

Met slimme radiatorknoppen of een slimme thermostaat zorg je dat de slaapkamer op tijd de juiste temperatuur heeft. Je bespaart energie en stookkosten omdat de kamertemperatuur overdag laag is. Voordat je gaat slapen zorgt je slimme verwarming dat de kamer op tijd aangenaam warrm is.

Slimme luchtreiniger

Slimme luchtreiniger

Slimme luchtreinigers zorgen dat de luchtkwaliteit in huis goed is. Een luchtreiniger in de slaapkamer regelt zelf wanneer hij de lucht zuivert. Daarnaast gebruik je de app om zelf in te stellen op welke momenten dit gebeurt. Zo stap je 's avonds een slaapkamer met goede luchtkwaliteit binnen.

Slimme stekkers

Slimme stekkers

Met een slimme stekker maak je van een niet-slim apparaat een slim apparaat. Zo zet je apparaten in de slaapkamer op afstand aan of uit. Je bedient dan bijvoorbeeld je ventilator of een staande lamp met je telefoon of slimme speaker. Wel zo makkelijk, want je hoeft je bed niet meer uit om apparaten te bedienen.

Slimme speakers

Slimme speakers

Geniet in je slaapkamer van jouw muziek, met behulp van een slimme speaker. Deze speakers hebben een warmer geluid dan smart home hubs. Bovendien zijn bijvoorbeeld Sonos speakers geschikt om voor de Google Assistent. Zo gebruik je de slimme speaker in je slaapkamer ook om slimme producten te bedienen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen