The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Slimme oplossing per ruimte

Wil jij verschillende ruimtes in je huis slimmer maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze artikelen vertellen we wat je nodig hebt voor een slimme keuken, smart woonkamer, slimme tuin of intelligente badkamer. Je koppelt al deze accessoires aan elkaar, zodat je een echt slim huis krijgt.

Slimme woonkamer

Slimme woonkamer

De woonkamer is het middelpunt van je huis. Met een aantal slimme producten tover je je woonkamer om in een slimme woonkamer. Op deze pagina lees je welke slimme producten je nodig hebt.

Slimme keuken

Slimme producten in de keuken

Maak met wat kleine aanpassingen van je 'normale' keuken een slimme keuken. Een keuken waarbij je de oven op afstand laat voorverwarmen en je met een ingebouwde ziet wat je in je koelkast hebt liggen. Wat er allemaal mogelijk is, lees je hier.

Slimme badkamer

Slimme producten in de badkamer

In een slim huis mag je badkamer zeker niet achterblijven. Denk aan een slimme spiegel, tandenborstel en de verlichting. Hieronder zie je de mogelijkheden op een rij.

Slimme slaapkamer

Slimme producten in de slaapkamer

Met slimme producten in de slaapkamer zorg je voor meer gemak bij het opstaan en naar bed gaan. Bedien alles vanuit je bed, regel de temperatuur in de kamer of laat je verlichting reageren op beweging in het donker.

Slimme tuin

Slimme producten in de tuin

Met de juiste aanpassingen maak je zelfs je tuin slim. Zorg bijvoorbeeld dat je altijd de juiste sfeerverlichting op je terras hebt. Of laat de bloemen en planten automatisch besproeien op basis van de waterstand.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen