The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Mascha

Wat heb je nodig voor een slimme woonkamer?

De woonkamer is het middelpunt van je huis. Met een aantal slimme producten tover je je woonkamer om in een slimme woonkamer. Op deze pagina lees je welke slimme producten je nodig hebt.
Smart Home Hub

Smart home hub

Jouw slimme woonkamer staat vol met smart producten die je het liefst centraal aanstuurt. Met een smart home hub gebruik je één app om alles te bedienen. Gebruik de mobiele app of de stembediening om apparaten aan te zetten of bedien meerdere apparaten tegelijkertijd.

Slimme thermostaat

Slimme thermostaat

Kies voor een slimme thermostaat en je regelt de temperatuur in huis op afstand via de app. Naast dat het handig is, bespaar je ook op je energiekosten. Je stookt namelijk nooit meer onnodig en je hebt waar je ook bent de controle over jouw verwarming in huis.

Slimme verlichting

Slimme verlichting

Plaats slimme lampen in je huidige armaturen of kies gelijk voor een slimme lamp inclusief armatuur. Download de app op je smart device en je stelt de lampen precies naar eigen wensen in. Creëer lichtscenes en zet de lampen met 1 druk op de knop in de juiste sfeer.

Smart TV

Slimme televisie

Een slimme televisie is eigenlijk een onderdeel van je slimme woonkamer die je niet meer weg kunt denken. Smart tv's zijn de normaalste zaak van de wereld geworden. Is je tv nog niet slim genoeg, dan maak je hem wel slim met bijvoorbeeld een Google Chromecast. Zo kijk je de hele avond al je favoriete series en films op Netflix.

Slimme stekker

Slimme speaker

Slimme speakers hebben een goede geluidskwaliteit en zijn meestal spraakgestuurd te bedienen. Je zet dus met je eigen stem jouw favoriete muziek via je muziekstreamer op. Koppel meerdere speakers aan elkaar en je hoort door het hele huis jouw afspeellijsten. Bovendien zijn er steeds meer slimme speakers die je ook als smart home hub gebruikt.

Slimme robotstofzuiger

Slimme stofzuiger

Een robotstofzuiger die via wifi verbinding maakt met een app, is op afstand te bedienen. Je hoeft dus niet eens thuis te zijn om de stofzuiger aan te zetten. Je maakt schema's met de app, maar bekijkt ook camerabeelden wanneer de stofzuiger een ingebouwde camera heeft. En heb je een smart home hub? Dan zet je de stofzuiger met je eigen stem in beweging.

Slimme klimaatbeheersing

Slimme klimaatbeheersing

Ook mobiele airco's, luchtbevochtigers en luchtontvochtigers zijn er met een smartphone app. Dankzij de app ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in de ruimte en zet je het apparaat uiteraard op afstand aan en uit.

Slimme stekker

Slimme stekker

Niet-slimme, elektrische apparaten maak je slim met een slimme stekker. Plaats de stekker in het stopcontact en plaats de stekker van het apparaat in de slimme stekker. Download de app op je smart device en je zet het apparaat eenvoudig (via de app) aan en uit.

Digitaal schilderij

Slimme schilderijen

Met een digitaal schilderij zorg je voor meer sfeer in de woonkamer. Je hebt namelijk wanneer je maar wilt een ander kunstwerk aan de muur hangen. Bovendien toon je op jouw slimme schilderij ook kunst die je op internet vindt of je eigen werk.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen