The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Mascha

Wat heb je nodig voor een slimme keuken?

Met smart home producten maak je van een 'normale' keuken een slimme keuken. Dit is een keuken waarbij je de oven op afstand laat voorverwarmen en waar je spraakassistent vertelt wat er nog in de koelkast ligt. Wat er allemaal mogelijk is met slimme apparaten in de keuken lees je in dit artikel.

Smart display

Smart display

Een smart home hub met beeldscherm (smart display) is een handige hulp in je slimme keuken. Deze hubs tonen je kookvideo's op YouTube of lezen een recept aan je voor. Bovendien schakel je de spraakassistent direct in wanneer je wat boodschappen op je lijstje wilt zetten. Koppel jouw smart display aan andere slimme apparaten in de keuken en zet bijvoorbeeld op afstand de oven aan en uit.

Slimme koelkast

Slimme koelkast

Een slimme koelkast heeft een ingebouwd touchscreen waarmee je bijvoorbeeld je boodschappenlijstje updatet. Je gebruikt de bijbehorende app om de temperatuur wat koeler te zetten, zodat je drinken lekker koud is wanneer je op een warme zomerdag thuis komt. Verschillende merken hebben een smart koelkast in het assortiment. Het verschilt per fabrikant wat de slimme mogelijkheden van de koelkast zijn.

Slimme oven

Slimme oven

Zet op afstand de slimme oven op de gewenste temperatuur aan zodat je bij thuiskomst het gerecht direct klaarmaakt. Slimme ovens zijn met een app op afstand te bedienen. Vaak gebruik je deze app ook om lekkere recepten op te zoeken, die je met de kookfuncties van de oven eenvoudig bereidt. Kies een recept en de oven stelt precies de gewenste kookprogramma's in. Zo maakt de oven koken gemakkelijk.

Slimme Moestuin

Slimme moestuin

Heb je totaal geen groene vingers, maar vind je het wel leuk om je eigen kruiden te verbouwen? Dan biedt een slimme moestuin in huis uitkomst. Je plant de kruiden in de houder en de rest gaat helemaal automatisch. Vul het reservoir met water en de planten krijgen elke dag precies de hoevelheid water die ze nodig hebben. Ook de hoeveelheid licht wordt automatisch geregeld door de ingebouwde lamp.

Slimme koffiemachine

Slimme koffiemachine

Met een slimme koffiemachine is het mogelijk om 's morgens vanuit je bed jouw koffie alvast te zetten. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo houdt Nespresso bij hoeveel cups er nog zijn en krijg je een melding als deze bijna op zijn. Bij Siemens stel je tot wel 10 verschillende koffierecepten in. Kies voor jouw favoriete bonensoort en de hoeveelheid melk voor jouw perfecte bakkie koffie.

Slimme stekker

Slimme stekker

Een slimme stekker is een handige toevoeging in een slimme keuken. Met een slimme stekker maak je namelijk van een niet-slim stopcontact een slim stopcontact. Plaats de stekker van een elektrisch apparaat in de slimme stekker en je bedient hem op afstand via de app op je smart device. Zet het apparaat aan, uit of stel een tijdschema in zodat het automatisch gaat.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen