The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rik

De beste alternatieven voor Apple AirPods

Je zoekt naar volledig draadloze oordopjes en wilt graag weten of er degelijke alternatieven voor de Apple AirPods zijn. In dit artikel lees je over de volledig draadloze oordopjes waarvan ik vind dat ze een waardig alternatief voor de AirPods zijn. Ik zet 3 aanraders op een rij.

Bepaal waar je de volledig draadloze oordoppen voor gaat gebruiken

Draadloze oordopjes gebruik je thuis, onderweg en tijdens het sporten. Om je keuze eenvoudiger te maken, bepaal je eerst waarvoor je ze gaat gebruiken. Wanneer je met de doppen wilt sporten, kies je een ontwerp met een oorclip, zweetbestendig ontwerp en activity tracker. Zoek je oordoppen voor thuis en onderweg? Dan let je op de accuduur, draagwijze en geïntegreerde microfoon. Een combinatie van de bovengenoemde eigenschappen maakt het oordopje geschikt voor thuis, onderweg én tijdens het sporten.

Jabra Elite 65t: ideaal voor thuis en onderweg, geschikt voor sport

De Jabra Elite 65t is iets voor jou wanneer je thuis en onderweg naar muziek luistert en af en toe sport. Tijdens het bellen ben je goed verstaanbaar dankzij de 4 geïntegreerde microfoons. Ideaal om even te laten weten wanneer je thuiskomt. Via de app bepaal je zelf of de doppen omgevingsgeluid doorlaten. Zo hoor je het verkeer om je heen. Dit oordopje bevestig je met een oorclip in je oor. Ook beschikt hij over een spatwaterdicht ontwerp.

Specificaties Jabra Elite 65t

Iets voor jou door: de 4 geïntegreerde microfoons en het zweetbestendige ontwerp
Draagwijze: oorclip
Accuduur: 15 uur (waarvan 10 uur in de draagbare oplader)
Waterbestendig: spuitwaterdicht (IP55)
Meegeleverde accessoires: oplaadstation, oordoppen (S, M, L)
Activity tracker: geen

Bose SoundSport Free Wireless: ideaal voor sport, thuis en onderweg

Met de Bose SoundSport Free Wireless geniet je tijdens het sporten, thuis en onderweg van je favoriete muziek. Door de extra maten oorclips vallen de doppen niet uit je oren. Hierdoor gebruik je de doppen tijdens het hardlopen of in de sportschool. Dankzij de snellaadfunctie hoef je niet zonder geluid de deur uit. Na 15 minuten laden, gebruik je de oordoppen weer 45 minuten. Inclusief de uren uit de draagbare oplader, heb je 15 uur luisterplezier op zak.

Specificaties Bose SoundSport Free Wireless

Iets voor jou door: de stevige bevestiging in je oren, snellaadfunctie en het zweetbestendige ontwerp
Draagwijze: oorclip
Accuduur: 15 uur (waarvan 10 uur in de draagbare oplader)
Waterbestendig: spatwaterdicht (IPX4)
Meegeleverde accessoires: draagbare oplader, oordclips (S, M, L)
Activity tracker: geen

Jabra Elite Sport 4.5u: ideaal voor sport, thuis en onderweg

Ben je een fanatieke sporter en luister je thuis en onderweg altijd naar muziek? Dan is de Jabra Elite Sport 4.5u iets voor jou. De activity tracker toont data over je sportprestaties. Via de app analyseer je onder andere je hartslag, gemiddelde snelheid en de duur van de activiteit. Dankzij de meegeleverde extra maten doppen en oorclips zitten de doppen stevig in je oren. In combinatie met een waterdicht ontwerp maakt dit de Elite Sport 4.5 een sterk alternatief voor de AirPods.

Specificaties Jabra Elite Sport 4.5u

Iets voor jou door: de stevige bevestiging in je oren, het volledig waterdichte ontwerp en de activity tracker met veel mogelijkheden
Draagwijze: oorclip
Accuduur: 13,5 uur (waarvan 9 uur in de draagbare oplader)
Waterbestendig: waterdicht tot 1 meter diep (IP67)
Meegeleverde accessoires: draagbare oplader, oordoppen (S, M, L), oorclips (S, M, L) en usb kabel
Activity tracker: afstand, duur activiteit, calorieverbranding, hartslag, snelheid en stappen

© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.204 beoordelingen