The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je Sony oordopjes

Of je nu draadloze, volledig draadloze of noise cancelling oordopjes hebt, met jouw nieuwe exemplaar van Sony luister je altijd en overal naar muziek. In dit artikel lees je hoe je aan de slag gaat met je nieuwe oordopjes. Zo luister je urenlang naar je favoriete nummers zonder problemen.

Aan de slag in 4 stappen

Sony WF-1000XM3 in oren

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met jouw Sony oordopjes.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 4: download een app

Stap 1: verbinden met je telefoon

Bluetooth instellingen

De eerste stap om naar muziek te luisteren, is het verbinden van de oordopjes met je telefoon. Wanneer je de oordopjes voor het eerst aanzet, staan ze meestal meteen in pairingmodus. Lukt het niet? In het artikel hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je de oordopjes aan je smartphone koppelt.

Stap 2: je oordopjes indoen

Sony oordopjes hebben verschillende pasvormen. Hoe je deze verschillende oordopjes het beste in je oren doet, zie je in de video.

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Afstandsbediening oordopjes

Wanneer je geen goede verbinding hebt en het geluid hapert, zet de oordopjes dan eerst uit en weer aan. Mocht dit niet werken, reset ze dan. Bij volledig draadloze oordopjes doe je dit door de oordopjes in de case te doen en je vinger 20 seconden op de linker te houden. Vervolgens doe je hetzelfde met het rechter oordopje. Bij oordopjes met nog een kabel in je nek, doe je dit door aan de multifunctionele knop langer dan 7 seconden ingedrukt te houden. Mocht dit allemaal niet helpen, download dan een update voor je oordopjes via de Sony Headphones Connect app.

Stap 4: download de app

Sony Headphones Connect app

Naast het updaten van de oordopjes via de app, pas je hier ook de instelling aan. Zo pas je bijvoorbeeld het geluid aan via een equalizer, waardoor je naar een gepersonaliseerde geluidsweergave luistert. Wanneer je oordopjes noise cancelling of ambient mode hebben, schakel je dit hier ook gemakkelijk in en uit.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 11.691 beoordelingen