The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue's Keuze stijl- en krultangen in een

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

Onze keuze voor een basis stijltang
Stijl je je haren af en toe, dan is de Remington S5505 een goede keuze. Deze basis stijltang heeft een keramische coating en is snel op warm. Ideaal om nog even snel je haar te stijlen voordat je naar je werk gaat dus. Wil je een keer iets anders, gebruik de flexibele platen van de stijltang dan voor een grove slag in je haar. Deze combinatie van eigenschappen maken van dit model Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor kort haar
Met de smalle platen van de Max Pro Evolution Black stijl jij jouw korte lokken en pony met gemak. Binnen 6 seconden is de tang opgewarmd en ga je aan de slag. De 21 temperatuurstanden maken de stijltang geschikt voor meerdere haartypen en de keramische coating beschermt je haar tegen de hitte. Je bergt de tang op in de hittebestendige etui. Deze kenmerken maken de stijltang Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor een stijltang voor intensief gebruik
De Remington Keratin Protect Intelligent S8598 is geschikt voor intensief gebruik dankzij de keramische platen die keratine en amandelolie bevatten. Hierdoor wordt je haar tijdens het stijlen verzorgd, zodat er minder snel haarbreuk ontstaat. Kies uit 5 temperatuurstanden, en binnen 15 seconden is de stijltang opgewarmd en klaar voor gebruik. Deze stijltang is dan ook niet voor niets verkozen tot Coolblue's Keuze.

© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.635 beoordelingen