The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Sennheiser Momentum True Wireless

Naast het volledig draadloze ontwerp van de Sennheiser Momentum True Wireless, zijn er nog veel meer voordelen te benoemen. In dit artikel geven we je een paar tips voor een betere luisterervaring met je nieuwe oordopjes.

Aan de slag in 4 stappen

Sennheiser Momentum True Wireless

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Sennheiser Momentum True Wireless.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: download de app

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Oordopjes verbinden via bluetooth

De eerste stap is om de oordopjes te verbinden via bluetooth met je telefoon. Wanneer je dit al gedaan hebt, kun je deze stap overslaan. Heb je nog geen verbinding met de oordopjes gemaakt? Lees dan het artikel hieronder. Daar leggen wij stapsgewijs uit hoe je draadloos een verbinding tot stand laat komen.

Stap 2: je oordopjes indoen

Iedere set oordopjes heeft een andere pasvorm dan de andere. Hierdoor is het aan het begin altijd even wennen wat betreft het indoen van je nieuwe oordopjes. De Sennheiser Momentum True Wireless zijn in-ear oordopjes. In de video hiernaast leggen wij je uit hoe je dit type het beste in je oren doet. Lukt het niet om de oordopjes goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: download de app

Sennheiser Smart Control app

Wanneer je jouw luisterervaring flink wil verbeteren, raden wij je aan om de Sennheiser Smart Control app te downloaden. Via de app heb je toegang tot een equalizer, waarmee je het geluid naar eigen smaak aanpast. Ook schakel je allerlei functies in, zoals Transparent Mode en Smart Pause. Met deze functies hoor je meer van je omgeving en gaat de muziek op pauze wanneer je een oordopje uit je oor haalt.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in oplaadcase

Bij producten die via bluetooth werken, wil je uiteraard een goed werkende verbinding. In het artikel hieronder geven we je een paar stappen die je kunt volgen om tot een stabielere verbinding te komen. Zo geniet je langdurig zonder onderbrekingen van je favoriete muziek.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.268 beoordelingen