The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Sennheiser Momentum True Wireless?

Met de Sennheiser Momentum True Wireless heb je veel bewegingsvrijheid tijdens het luisteren naar muziek. Van deze bewegingsvrijheid wil je natuurlijk optimaal genieten, zonder problemen met de verbinding. Daarom leggen wij je in dit artikel uit hoe je zorgt voor de beste verbinding bij de Sennheiser Momentum True Wireless.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in oplaadcase

De eerste stap naar een goede verbinding is om de oordopjes uit en weer aan te zetten. Dit doe je door de oordopjes weer in de oplaadcase te doen en ze er weer uit te halen. Doe nu de oordopjes in je oren, koppel ze aan je telefoon en kijk of de verbinding is verbeterd.

Stap 2: update de oordopjes

Update via app

Producten worden regelmatig voorzien van een update, ook de Sennheiser Momentum True Wireless. Wanneer je de Sennheiser Smart Sound app downloadt op je telefoon, krijg je te zien of de oordopjes een update nodig hebben. Dit heeft vaak effect op de kwaliteit van de verbinding en andere aspecten. Zo verbeter je jouw luisterervaring..

Stap 3: reset de oordopjes

Oordopjes resetten

Mocht het uit- en aanzetten of het downloaden van een update nou niet helpen bij een betere verbinding, dan is het tijd om de oordopjes te resetten. Dit doe je door de oplaadcase te koppelen aan een stroombron via de meegeleverde usb-c oplaadkabel. Vervolgens doe je de oordopjes erin en houd je 30 seconden lang je vingers op de zijkant van zowel de linker als rechterkant.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 14.237 beoordelingen