The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over diepvriezers

Wij geven je graag advies dat jou kan helpen bij het vinden van een diepvriezer. De belangrijkste vraag is welk model diepvriezer het beste is voor jou. De keuze voor het model hangt samen met de vraag hoeveel je van plan bent om in te vriezen. Op deze pagina worden de belangrijkste keuzes uitgelegd zodat je eenvoudig de beste diepvriezer voor jou kunt vinden.

Welk model diepvriezer is het beste voor jou?

Model diepvriezer

Er zijn verschillende modellen diepvriezers. De keuze tussen een diepvrieskast, diepvrieskist, tafelmodel diepvriezer en een mini diepvriezer hangt af van je huishouden en persoonlijke voorkeuren. Wil je de diepvriezer wegwerken in je keuken? Kies dan voor een inbouw diepvriezer.

Wat is bouwkwaliteit?

Bouwkwaliteit

Ook bouwkwaliteit van diepvriezers verdelen we in 3 klassen: basisklasse, middenklasse en topklasse. De bouwkwaliteit wordt bepaald aan de hand van verschillende specificaties die iets zeggen over de levensduur van het apparaat. Heeft de diepvriezer No Frost om ijsvorming te voorkomen? Of een anti-vacuüm deurgreep, waardoor de deurrubbers minder snel slijten? Hoe meer relevante specificaties een diepvriezer heeft, hoe beter de bouwkwaliteit is.

Hoe bespaar je energie?

Energie besparen

Omdat een diepvriezer altijd aan staat, verbruikt hij altijd energie. Bij het aanschaffen van een diepvriezer is het belangrijk dat je kijkt naar het energieverbruik. Het verbruik wordt weergegeven op het energielabel. De energieklassen in ons assortiment lopen van F tot en met C. De zuinigste diepvriezers zijn vaak duurder dan vergelijkbare onzuinige exemplaren, maar dit verschil verdien je over de gehele levensduur van het apparaat terug doordat jouw energierekening omlaag gaat.

Nooit meer de diepvriezer ontdooien?

No Frost

Het ontdooien van een diepvriezer is een tijdrovende, maar noodzakelijke klus. Na verloop van tijd kan er ijsvorming optreden waardoor de diepvriezer meer energie verbruikt dan nodig is. Daarnaast schuiven de vrieslades minder gemakkelijk open door de laag ijs op de wanden. Met No Frost heb je geen omkijken meer naar het ontdooien van de diepvriezer. No Frost voorkomt ijs- en rijpvorming waardoor ontdooien helemaal overbodig wordt. En dat zorgt niet alleen voor tijdbesparing, maar ook voor extra comfort.

Wil je de diepvriezer in de schuur plaatsen?

Wanneer je de diepvriezer op plekken wilt plaatsen waar geen verwarming is, bijvoorbeeld in de schuur of kelder, is het belangrijk om te kijken naar de minimale omgevingstemperatuur van de diepvriezer. Deze minimale temperatuur zie je in de properties op de productpagina.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen