The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jan

Desktops bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een desktop, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Tilburg en Gent. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

Man loopt Coolblue winkel uit met Coolblue tas in zijn hand.

Desktops bekijken in de winkel

Je vindt onze desktops onder andere in de winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Tilburg en Gent. Hier bekijk je ook direct de producten. Winkels zijn op afspraak open. Voor afhalen selecteer je een winkel en afhaalmoment bij het betalen van je bestelling. Wil je jouw desktop retourneren of ruilen, maak dan via onze website een afspraak om op een afgesproken moment langs te komen in de winkel.

Coolblue winkelmedewerker adviseert klant in winkel met voetbal op de achtergrond.

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste desktop voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips voor de aankoop

Coolblue medewerker vertelt klant over pc en monitor op winkelmeubel met andere klanten op de achtergrond.

Om een goede keuze te maken, is het handig als je jezelf van te voren enkele vragen stelt. Op deze manier weet je waar je op moet letten tijdens het kiezen van de juiste desktop computer. Denk aan vragen als:

  • Waar wil je de desktop voor gaan gebruiken? Wil je hem gebruiken voor internetten, verslagen schrijven, fotobewerking, videobewerking, gamen of VR?
  • Op welk besturingssysteem draait de desktop? MacOS, Chrome OS of Windows 10?
  • Is het uiterlijk en het formaat van de desktop belangrijk? Of ga je toch liever voor een all-in-one waar de computerkast in het beeldscherm geïntegreerd is?

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen