The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Hulp bij de keuze van een desktop

Ben je op zoek naar een computer, maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Dan ben je hier aan het goede adres. Lees welke computer het beste bij jouw gebruik past en waar je op moet letten bij de keuze voor een desktop. Hier vind je tips en tricks om de beste pc voor jou te vinden.

Algemeen

Meisje werkt op all-in-one pc.

Om tot een goede keuze te komen, is het handig jezelf af te vragen waarvoor je de pc gaat gebruiken. Wil je games spelen, foto's bewerken of enkel internetten en e-mailen? En wil je graag een all-in-one pc of liever een losse desktop met monitor? Lees hier onze tips en tricks en kom zo tot de beste desktop voor jou.

Mac advies

iMacs en MacBooks vergelijken in een Coolblue winkel.

Ben je op zoek naar een nieuwe Apple Mac, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We vertellen je alles over Apple iMac, Mac Mini en macOS. Het voordeel van macOS is dat het herkenbaar is wanneer je thuis al een Apple iPhone of Apple iPad hebt. Zo vind je gemakkelijk je weg op een nieuwe iMac of Mac Mini.

Vergelijken

Man werkt achter desktop pc.

Computers verschillen nogal van elkaar. Want welke processor heb je eigenlijk nodig? En welke pc's zijn nu écht snel? Bekijk onze vergelijkingen over onder andere Microsoft Office, computers met HDD en SSD en onze processor vergelijking. Zo kom je gemakkelijker tot de computer die het beste bij jouw gebruik past.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen