The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jan

Alles over laptops bekijken in onze winkels

Wil je graag een laptop eerst even proberen of heb je advies nodig? Kom gerust langs in een van onze winkels om de laptop te kiezen die het beste bij je past. Hier kun je een groot aanbod laptops bekijken, aanraken en vergelijken. Als je extra advies nodig hebt, staan onze specialisten voor je klaar.

Advies in de winkel

Man met Coolblue tas verlaat Coolblue winkel na aankoop.

Laptops bekijken in de winkel

We bieden je graag advies in onze winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Tilburg, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem.

Klant krijgt laptopadvies van specialist in Coolblue winkel.

Advies op afspraak

Onze specialisten staan klaar met antwoorden op al jouw vragen over laptops. Windows 10 Pro of juist niet? Hoeveel jaar (fabrieks)garantie zit er op deze laptop? Technisch onderlegd of juist heel praktisch: onze specialisten hebben op bijna elke vraag een antwoord.

Laptops vinden in de winkels

In welke winkels vind je onze laptops?

Wil je weten of een bepaalde laptop in een winkel bij jou in de buurt te vinden is? Bekijk dan de volgende pagina en kies je gewenste locatie.

Tips voor het testen van laptops

Coolblue medewerker toont laptop in winkel aan klant.

Formaat en gewicht

Het formaat en gewicht van een laptop zijn belangrijk bij het maken van de juiste keuze. Neem je je laptop veel onderweg mee voor studie of werk? Dan is een lichte 14 inch laptop aanbevolen. Gebruik je de laptop voornamelijk thuis? Dan heb je misschien meer behoefte aan een groter model. Op foto's lijkt een laptop soms kleiner of groter dan in het echt. Kom naar onze winkels om te kijken welk formaat en gewicht bij je gebruik past.

Klant test toetsenbord in Coolblue winkel.

Toetsenbord en touchpad

Alle acties die je uitvoert op je laptop verlopen via het toetsenbord en touchpad. Daarom is het belangrijk dat je het toetsenbord fijn vindt typen en het touchpad goed werkt. In onze winkels test je verschillende laptops zelf uit. Zo ervaar je hoe het is om lange verslagen te typen of door webpagina's te scrollen.

Beeldscherm testen

Beeldscherm

Kleuren en kijkhoeken van een laptop beeldscherm ervaar je het beste in de winkel. Puur op specificaties en afbeeldingen is het lastig om te weten of het beeldscherm je bevalt. Gaat je voorkeur naar glanzend of anti reflecterend mat? Kom naar onze winkel en ervaar de schermen in het echt. Zo weet je zeker dat je favoriete Netflix serie of vakantiefoto's er op je nieuwe laptop mooi uitzien.

Meer tips

Klant probeert laptop in Coolblue winkel terwijl medewerker meekijkt.

Het is misschien moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod. Daarom is het handig als je jezelf van tevoren een paar vragen stelt. Op deze manier weet je beter waar je op moet letten tijdens het bekijken van laptops in onze winkels.

  • Bedenk waar je de laptop voor gaat gebruiken.Veel onderweg of aan het werk op school? Dan is een kleiner model misschien een betere optie.
  • Test de 3 verschillende besturingssystemen in onze winkels: Windows (Pro), Chrome OS of macOS. Welk besturingsssyteem past bij jou?
  • Wat doe jij precies op je laptop? Heb je veel rekenkracht nodig of juist niet? Onze specialisten in de winkels hebben een passend advies.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen