The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Chromebooks

Chromebook van de week

De beste Black Friday Chromebook

Wij hebben mooie Chromebook deals die je niet mag missen. De Acer Chromebook 314 CB314-1HT-C1MK is de aanbieding van de week. Deze 14 inch laptop met touchscreen neem je eenvoudig mee. Ideaal voor studenten of gezinnen. Geef 'm met Sinterklaas of Kerst cadeau aan je kind of jezelf.

Alle Black Friday Chromebooks
Arne Laptops specialist.

Vind hier de ideale Chromebook voor jouw gebruikssituatie

Chromebooks voor internetten, e-mail & tekstverwerken

Je gebruikt je Chromebook om een verslag te typen of te mailen. Je surft en shopt op het internet. Deze basis Chromebooks zijn niet te duur en hebben minimaal een Intel Celeron processor en 4 gigabyte werkgehgeuen. Ze zijn geschikt voor alledaagse bezigheden.

Chromebooks voor school & studie

Als je jouw Chromebook meeneemt naar college of werk, is het fijn dat hij licht is en makkelijk in je tas past. Al deze Chromebooks zijn kleiner dan 15 inch, wegen minder dan 1,5 kilogram en zijn krachtig genoeg voor multitasking.

Chromebooks voor film & series kijken in HD

Je kijkt graag naar je series en films op Netflix of Videoland. Deze Chromebooks hebben een mooi full hd beeldscherm dat de spannendste actiescènes vloeiend weergeeft. Met een Pentium processor of beter geniet je zonder haperingen of afleidingen van je favoriete serie.

Veelgestelde vragen

Om met jouw Chromebook aan de slag te gaan heb je alleen een Google account nodig.

Ja, dat kan. De meeste apps werken gewoon zonder internet. Drive documenten bewerk je offline en worden opgelagen zodra je weer online bent. Bestanden en apps die je lokaal opslaat gebruik je natuurlijk ook.

Nee, dat kan niet. Een Chromebook draait op het Chrome OS besturingssysteem. Je installeert geen Windows of macOS op een Chromebook.

Ja, dat kan. Daarvoor heb je wel een Microsoft 365 abonnement nodig. Je downloadt de applicatie van Office programma's zoals Word, Excel en PowerPoint in de Google Play Store.

Nee. Een Chromebook heeft ingebouwde virusbeveiliging. Bovendien is het Chrome OS besturingssysteem minder gevoelig voor virussen, omdat je alleen programma's uit de Google Play Store gebruikt.
Veelgestelde vragen FAQ it
Veelgestelde vragen FAQ it


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 15418- 15.418 beoordelingen