The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over strijken

Strijken is voor weinig mensen een favoriete bezigheid, maar moet toch regelmatig gebeuren. Nu zijn er verschillende soorten strijkijzers. Zo heb je de reguliere stoomstrijkijzer of stoomgenerator, maar heb je ook professionele strijksystemen of kledingstomers. Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor een type strijkijzer, dan is het ook nog belangrijk dat je deze goed onderhoudt.

Type strijkijzer

Welk type strijkijzer heb je nodig

Strijkijzers, stoomgeneratoren, strijksystemen en kledingstomers. Wat zijn het precies en vooral: wat zijn de verschillen? Elke soort strijkijzer heeft verschillende toepassingen en gebruik je in verschillende situaties. Het ligt er aan wat jouw behoeften en wensen zijn. In de onderstaande artikelen vertel ik je er alles over.

Onderhoud

Strijkijzers onderhouden

Als je eenmaal een strijkijzer hebt gekocht, is het belangrijk dat je deze goed schoonhoudt. Hiermee voorkom je namelijk kalkvlekken of roestdruppels op je favoriete shirt. Het is belangrijk dat je het strijkijzer ontkalkt, de strijkzool schoonhoudt en kalk zo veel mogelijk voorkomt. Hoe je dit allemaal doet vertel ik je in de onderstaande artikelen.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen