The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Stan

Hoe reset ik mijn Bose SoundTouch speaker?

Dit artikel helpt je bij het resetten van je Bose SoundTouch speaker naar de fabrieksinstellingen.

Bose SoundTouch 10 resetten

Stap 1:

Sluit je speaker aan op het stopcontact en zet je speaker aan.

Stap 2:

Om je speaker te resetten houd je de 1 en volume omlaag knop op je speaker 10 seconden ingedrukt. Na 1 seconde worden alle lichtjes aan de voorkant van je speaker oranje. Houd de knoppen 10 seconden ingedrukt tot alle lichtjes wit knipperen.

Stap 3:

Als de lichtjes na 10 seconden wit knipperen, laat je de knoppen los. Nu worden de fabrieksinstellingen van de Bose SoundTouch speaker hersteld. De lichtjes op je speaker gaan een aantal keer van links naar rechts tijdens dit herstel.

Stap 4:

Wacht tot het wifi logo op je speaker oranje is geworden.

Stap 5:

De speaker is gereset naar de fabrieksinstellingen. De Bose SoundTouch speaker is nu gereed om via de app of computer met nieuwe apparaten verbonden te worden. Ook is je oude wifi netwerk gewist en kan er een nieuw wifi netwerk met de speaker worden verbonden.

Bose SoundTouch 20 en 30 resetten

Stap 1:

Sluit je Bose SoundTouch speaker aan op het lichtnet en zet hem aan.

Stap 2:

Gebruik de 1 en de volume omlaag knop om de speaker te resetten. Houd beide knoppen 10 seconden lang ingedrukt en wacht tot er een melding verschijnt op het display. De melding luidt dat je de knoppen ingedrukt moet houden om je speaker terug naar de fabrieksinstellingen te resetten.

Stap 3:

De speaker start nu opnieuw op en is gereset naar de fabrieksinstellingen. Open de Bose SoundTouch app om een nieuw apparaat te koppelen. Ook is het oude wifi netwerk waarmee je speaker was verbonden gewist. De speaker is nu gereed om met je nieuwe wifi netwerk verbonden te worden.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.146 beoordelingen