The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jesper

Wat is een Google Pixel smartphone?

De Google Pixel is een smartphone van Google. Het meest opvallende is dat het toestel draait op stock Android, een kale versie van het besturingssysteem. De nieuwste Google Pixel 4 is op dit moment niet verkrijgbaar in de Benelux. In dit artikel vertellen we je meer over Google Pixel smartphones.

Stock Android

Google Pixel Android

Het meest opvallende aan Google Pixel smartphones is dat ze draaien op stock Android. Dit is de versie van het besturingssysteem die maker Google in eerste instantie aanlevert. Veel fabrikanten passen Android aan met bijvoorbeeld vooraf geïnstalleerde apps, een ander ontwerp of speciale functies. Hierdoor kost het veel tijd en geld om (beveiligings)updates aan te passen. Bij Google Pixel is dit niet het geval, waardoor je 3 jaar lang maandelijks beveiligingsupdates ontvangt. Verder ontvang je 3 updates naar een nieuwe Android versie. Bij andere merken zijn dit er meestal hooguit 2.

Google Pixel bij Coolblue

Google Pixel 4

Google verkoopt de nieuwste Pixel 4 officieel niet in de Benelux. Het toestel is daarom ook niet te koop bij Coolblue. We verkopen wel veel andere smartphones voor elk type gebruiker en voor elk budget. Kies bijvoorbeeld voor een goedkope smartphone om vooral mee te whatsappen of ga voor een toptoestel om te gamen of fotograferen. Ben je op zoek naar een smartphone waar je regelmatig software- en beveiligingsupdates ontvangt? Kijk dan eens naar onze smartphones met Android One. Ook bij deze toestellen krijg je regelmatiger updates dan bij andere smartphones.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen