The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de JBL Tune 220TWS?

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk zonder verbindingsproblemen luisteren naar je favoriete muziek. Wanneer je met de JBL Tune 220TWS last hebt van de verbinding, zijn er een aantal dingen die je kan doen. In dit artikel geven we een aantal stappen om te ondernemen die zorgen voor een stabielere verbinding.

Een goede verbinding in 2 stappen

Oordopjes in de case

Om de verbinding te verbeteren, zijn er 2 stappen die je moet ondernemen. Wanneer dit niet helpt, leggen we uit wat je nog meer kan doen.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Stap 2: schakel links en rechts handmatig uit en aan

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in case doen

Om de verbinding te resetten, moet je de oordopjes uit- en weer aanzetten. Dit doe je door de oordopjes in de oplaadcase te stoppen. De oordopjes gaan weer aan als je ze uit de case haalt. Koppel de oordopjes nu weer aan je telefoon en luister een nummer.

Stap 2: schakel links en rechts handmatig uit

Oordopjes uitzetten

Is de verbinding nog steeds niet helemaal naar wens? Schakel dan het linker en rechter oordopje uit. Dit doe je door je vinger 5 seconden tegen het staafje aan te houden. Doe dit voor beide oordopjes apart en zet ze vervolgens beide weer aan. Dit doe je door je vinger 2 seconden tegen dezelfde plek te houden. Wanneer je ze beide hebt aangezet, maken de oordopjes automatisch weer verbinding met elkaar.

Nog steeds problemen?

Ervaar je na een tijdje nog steeds problemen met de verbinding? Voer de voorgaande stappen dan nog een keer uit. Wanneer dit nog steeds niet helpt, verwijder dan de bluetooth verbinding van je telefoon. Hoe je dit doet, zie je in het filmpje. Hoe je de oordopjes hierna weer koppelt aan je telefoon, lees je hieronder.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen