The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met de JBL Tune 220TWS

De JBL Tune 220TWS zijn volledig draadloze oordopjes, waardoor je geen last meer hebt van een kabel tijdens het muziek luisteren. In dit artikel lees je hoe je aan de slag gaat met jouw nieuwe oordopjes. Zo luister je zonder problemen urenlang naar je favoriete nummers.

Aan de slag in 3 stappen

Oordopjes uit case

In 3 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de JBL Tune 220TWS.

Stap 1: verbinden met je telefoon.

Stap 2: je oordopjes indoen.

Stap 3: zorg voor een goede verbinding.

Stap 1: verbinden met telefoon

Bluetooth instellingen

De eerste stap is om de oordopjes te verbinden met je telefoon. Wanneer je dit al hebt gedaan, kun je deze stap overslaan. Heb je dit nog niet gedaan? In het artikel hieronder leggen wij je stap voor stap uit hoe je oordopjes aan een Android toestel of iPhone koppelt.

Stap 2: je oordopjes indoen

De JBL Tune 220TWS zijn earbuds. Earbuds gaan niet direct je gehoorgang in, maar hangen in het ronde gedeelte van je oorschelp. Aan het begin van de video hiernaast leggen we je uit hoe je dit type oordopjes in je oren doet.

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in case

Er is niets vervelender dan een verbinding die iedere keer stopt en hapert. Wanneer dit gebeurt, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. In het artikel hieronder geven wij je een paar stappen die je moet ondernemen voor een betere verbinding.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen