The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over ovens

Heeft je oude oven het begeven of ben je op zoek naar een nieuwe oven met de laatste technieken? Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuwe. Op deze pagina vind je advies over inbouw ovens en vrijstaande modellen. Daarnaast bieden we advies na aankoop, om je te helpen met eventuele vragen of problemen met je oven.

Inbouw ovens

Inbouw ovens

Een inbouw oven plaats je in een nis in je keuken. Het voordeel hiervan is dat het apparaat weinig plek in beslag neemt en mooi opgaat in je keukendesign. Let bij het uitzoeken van een inbouw oven goed op de nismaten in je keuken. Zo weet je zeker dat je nieuwe oven in je keuken past.

Vrijstaande ovens

Vrijstaande ovens

Een voordeel van een vrijstaande oven is dat je hem overal neer kunt zetten in je keuken. Je zit niet zoals bij inbouwovens vast aan bepaalde nismaten. Handig als je weinig ruimte in je keuken hebt en op zoek bent naar een compacte oven. Lees hier meer over op onze vrijstaande oven adviespagina.

Hulp na aankoop

Hulp na aankoop

Heb je een oven gekocht, maar heb je vragen over installatie, gebruik of onderhoud? Wij helpen je graag verder.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen