The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aangekondigd: Jabra Elite 75t

Op de IFA, de grootste techbeurs in Europa, heeft Jabra de opvolger van de Jabra Elite 65t aangekondigd: de Jabra Elite 75t. Deze nieuwe volledige draadloze oordopjes hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun voorganger. In dit artikel vertellen we je meer over deze voordelen en wat je eraan hebt.

Kleiner formaat

De oordopjes hebben een kleiner formaat dan de voorganger. Op het eerste gezicht lijkt alleen de uitstulping naar de zijkant kleiner geworden, maar het hele oordopje is kleiner. Hierdoor zijn ze lichter van gewicht, waardoor ze comfortabeler in je oren zitten en er minder snel uitvallen.

Lange batterijduur

Ondanks het kleinere formaat is de batterijduur niet achteruit gegaan. De batterijduur van zowel de oordopjes als de oplaadcase is zelfs langer vergeleken met de voorganger. Deze nieuwe oordopjes gaan 7,5 uur mee en de oplaadcase 28 uur. De Jabra Elite 65t ging 5 uur mee en de oplaadcase 10 uur.

Snel opladen

Het opladen van de oordopjes gaat zoals je gewend bent: je stopt ze in de oplaadcase en binnen een bepaalde tijd luister je weer uren naar muziek. Net als hun voorganger is de Jabra Elite 75t snel van stroom voorzien. Na 15 minuten opladen gebruik je de oordopjes weer langer dan een uur. Het opladen van de oplaadcase is wel veranderd, dit gaat nu via een usb C kabel. Hier laad je de case sneller mee op dan een micro usb kabel.

Beste van de voorganger

Jabra heeft deze verbeteringen samengevoegd met het beste van de Elite 65t, waardoor de nieuwkomer in elk opzicht een betere model moet worden. Zo heeft de Elite 75t ook 4 ruisonderdrukkende microfoons om mee te bellen, is het geluid aan te passen via een app en zijn ze waterbestendig dankzij de IP55 certificering.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.537 beoordelingen