The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over oordopjes

Het kiezen van de perfecte oordopjes hoeft niet lastig te zijn. Zodra je weet voor welk doeleinde je de dopjes wilt gebruiken, ben je al een heel eind. Denk aan sporten, reizen of gebruik voor thuis en onderweg. Vervolgens leer je meer over de specificaties die de oordopjes geschikt maken voor jouw gebruiksdoel. Zo kies je eenvoudig de beste voor jou. Op deze pagina helpen we je verder.

Algemeen advies

Hulp bij je keuze

In de artikelen hieronder lees je algemeen advies over het kiezen van oordopjes. Zo kies jij de beste oordopjes voor jouw gebruikssituatie.

Advies over gebruik

Muziek luisteren

Hieronder lees je ons advies over het gebruik van je oordopjes. Zo lees je onder andere hoe je jouw oordopjes koppelt aan je smartphone.

Uitleg specificaties

Noise cancelling oordopjes

In de artikelen hieronder leggen we meer uit over alle specificaties die oordopjes kunnen hebben.

Bekijk oordopjes in onze winkels

Wanneer je er online niet uitkomt, ga dan naar een van onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Gent, Groningen, Haarlem of Tilburg om oordopjes te testen. Door te testen hoe jouw favoriete muziek klinkt, kies je eenvoudig de beste oordopjes voor jou.

Hulp bij gebruik

Localiseren Apple AirPods

Om het maximale uit je pas gekochte oordopjes te halen, hebben wij een reeks aan artikelen met handige tips geschreven. Leer hier meer en maak het gebruik van jouw oordopjes eenvoudiger.



© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen