The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over oordopjes

Het kiezen van de perfecte oordopjes hoeft niet lastig te zijn. Zodra je weet voor welk doeleinde je de dopjes wilt gebruiken, ben je al een heel eind. Denk aan sporten, reizen of gebruik voor thuis en onderweg. Vervolgens leer je meer over de specificaties die de oordopjes geschikt maken voor jouw gebruiksdoel. Zo kies je eenvoudig de beste voor jou. Op deze pagina helpen we je verder.

Hulp bij je keuze

Hulp bij je keuze: thuis, onderweg en sport

In deze artikelen leggen we uit waar je op moet letten bij het kiezen van oordopjes. We lichten de belangrijkste gebruikssituaties toe en leggen de bijbehorende specificaties uit. Tot slot zoomen we in op de belangrijkste technologieën.

Volledig draadloze oordopjes

Met volledig draadloze oordopjes stream je muziek draadloos en geniet je van bewegingsruimte. Na het lezen van deze reeks artikelen kies je eenvoudig de beste voor jou.

Specialisten reviews: oordopjes voor onderweg

Specialisten review oordopjes voor onderweg

Onze specialisten geven hun ongezouten mening over oordopjes. Twijfel je of een model iets voor jou is? Kijk dan of onze specialist het product getest heeft.

Specialisten reviews: oordopjes waarmee je sport

Specialisten review sport oordopjes

Heb je sport oordopjes op het oog, maar wil je meer informatie voordat je ze aanschaft? Wij hebben populaire exemplaren getest en delen onze ervaring met jou.

Specialisten reviews: oordopjes met noise cancelling

Specialisten reviews noise cancelling oordopjes

Wanneer je graag ongestoord naar muziek luistert, kies je voor oordopjes met actieve noise cancelling. Onze specialisten werpen een kritische blik op de oordopjes en testen de noise cancelling. Hier lees je meer.

Hulp bij gebruik

Localiseren Apple AirPods

Om het maximale uit je pas gekochte oordopjes te halen, hebben wij een reeks aan artikelen met handige tips geschreven. Leer hier meer en maak het gebruik van jouw oordopjes eenvoudiger.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen