The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Thomas

Wat is enrollment?

Met enrollment configureer je in één keer vooraf ingestelde apps, instellingen en beperkingen op meerdere mobiele apparaten tegelijk. Dit is een handige en veilige oplossing om als bedrijf of organisatie meerdere apparaten tegelijk te beheren. Hier lees je wat enrollment is en welke oplossingen wij aanbieden.

Wat betekent enrollment?

Enrollment

Via enrollment stel je op meerdere mobiele apparaten de juiste apps, instellingen en beperkingen voor werknemers in. Het bespaart veel tijd, omdat je de toestellen niet handmatig hoeft in te stellen. De toestellen die in het bezit zijn van je bedrijf of organisatie worden online aangemeld in het mobiele device management (MDM).De apparaten zijn direct gebruiksklaar wanneer ze voor de eerste keer worden ingeschakeld.

Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment (KME) is een gratis dienst van Samsung waarmee de IT afdeling van je bedrijf Knox oplossingen op meerdere apparaten uitrolt. Zodra je werknemer het toestel activeert en verbinding maakt met wifi wordt de oplossing automatisch ingesteld. Het is ook mogelijk om via KME andere MDM-oplossingen zoals bijvoorbeeld MobileIron uit te rollen.

Android Zero Touch

Android Zero Touch

Via de Android Zero Touch software van Google configureer je de instellingen van meerdere mobiele apparaten tegelijk. Deze toestellen moeten minimaal gebruik maken van Android 8.0 of hoger. De toestellen worden tijdens de aanschaf aangemeld in de Zero Touch Console van Google. De IT afdeling van je organisatie meldt vervolgens snel en eenvoudig de toestellen aan bij je Mobile Device Management software. De toestellen zijn direct klaar voor gebruik wanneer ze voor het eerst worden opgestart. Android Zero Touch werkt met alle ondersteunende Android apparaten, behalve die van Samsung.

Apple Business Manager

Apple Business Manager

Apple Business Manager, voorheen Device Enrollment Program (DEP), is software van Apple waarmee je tegelijk meerdere Apple toestellen instelt voor je bedrijf of organisatie. Via je Mobile Device Management oplossing bepaal je eerst de apps, software, instellingen of beperkingen. Vervolgens stel je dit met Apple Business Manager voor alle toestellen in één keer in.

Bestellen

Wil je op een veilige en snelle manier meerdere mobiele apparaten gebruiksklaar maken? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 uur voor je klaar. Bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.

Telefoon: 03 808 27 44 E-mail: zakelijk@coolblue.be

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen