The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Jabra Elite 65t en Jabra Elite Active 65t

De Jabra Elite 65t en Jabra Elite Active 65t zijn volledig draadloze oordopjes. Zo geniet je van veel bewegingsvrijheid terwijl je luistert naar muziek. We leggen je in dit artikel uit hoe je de oordopjes koppelt aan de app en hoe je ze het beste in je oren doet.

Aan de slag in 4 stappen

Oordopjes uit case

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Jabra Elite 65t en Jabra Elite Active 65t.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: download de app

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Oordopjes verbinden via bluetooth

Je wil natuurlijk meteen een paar nummers afspelen, maar dan moet je eerst zorgen voor een verbinding via bluetooth. In het artikel dat hieronder staat leggen wij jou stapsgewijs uit hoe je een draadloze verbinding via bluetooth opzet. Zo luister je in een mum van tijd naar je favoriete muziek.

Stap 2: je oordopjes indoen

Bij nieuwe oordopjes is het altijd even kijken hoe je ze het beste in je oren doet. De Jabra Elite 65t en Jabra Elite Active 65t zijn allebei in-ear oordopjes. Deze gaan dus direct je gehoorgang in. In de video hiernaast leggen wij je uit hoe je in-ear oordopjes het beste in je oren doet. Lukt het niet om de oordopjes goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: download de app

Jabra Sound+ app

Haal meer uit je volledig draadloze oordopjes van Jabra met de Jabra Sound+ app. Via de equalizer pas je het geluid van de oordopjes naar eigen smaak aan. Wanneer je bijvoorbeeld veel dancemuziek luistert, kies je ervoor om meer bas in de muziek te brengen. Wil je meer van je omgeving horen? Ook dat regel je via de app. Schakel HearThrough in en het omgevingsgeluid wordt versterkt.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in oplaadcase

Om urenlang van je favoriete muziek te genieten is het van belang dat de oordopjes een stabiele verbinding hebben. Om ervoor te zorgen dat je een goede verbinding opzet, zijn er een aantal stappen om te volgen. In het artikel hieronder hebben wij een aantal stappen opgesteld die helpen bij eventuele problemen met de connectie.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.252 beoordelingen