The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Hoe zorg je voor een goede verbinding bij de Jabra Elite 65t en Jabra Elite Active 65t?

Om zo lang mogelijk van je favoriete muziek te genieten met je Jabra Elite 65t of Jabra Elite Active 65t heb je een stabiele verbinding nodig. In dit artikel leggen we uit hoe je zorgt voor een goede verbinding, zodat je urenlang zonder onderbrekingen naar muziek luistert.

Stap 1: zet de oordopjes uit en weer aan

Oordopjes in oplaadcase

De eerste stap om weer een goede verbinding te krijgen met je Jabra Elite oordopjes, is om ze uit en weer aan te zetten. Dit doe je door de oordopjes terug in de oplaadcase te doen. Wanneer je ze er weer uithaalt gaan de oordopjes weer aan.

Stap 2: download een update

Update via app

Om een stabiele verbinding te verkrijgen met je oordopjes heb je de laatste updates nodig. Download de Jabra Sound+ app en koppel je oordopjes. In het menu discover staat meteen of er een update beschikbaar is. Wanneer dit zo is, download deze dan en test de verbinding opnieuw.

Stap 3: reset de oordopjes

Oordopjes resetten

Mochten de vorige stappen niet zorgen voor een stabiele verbinding, reset de oordopjes dan. Dit doe je door de knop van het rechter oordopje voor 10 seconden ingedrukt te houden. Wanneer het indicatielampje van het oordopje paars knippert, zijn de oordopjes gereset. Koppel vervolgens de oordopjes via bluetooth weer aan je telefoon. Als je niet weet hoe dit moet, lees dan het artikel hieronder. Daar leggen we per stap uit hoe je dit doet.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.411 beoordelingen