The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je JBL oordopjes

Wanneer je jouw nieuwe oordopjes voor het eerst in je oren doet is het altijd even wennen. Is de geluidskwaliteit naar wens en zitten de oordopjes wel goed in je oren? In dit artikel lees je hoe je aan de slag gaat met je JBL oordopjes, zodat je zonder problemen naar je favoriete muziek luistert.

Aan de slag in 4 stappen

Oordopjes in handen

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met jouw Philips oordopjes.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 4: compatibel met app?

Stap 1: verbinden met telefoon

Bluetooth instellingen

Wanneer je draadloze oordopjes van JBL voor het eerst aanzet, staan ze meteen in pairing modus. Nu moet je ze alleen nog verbinden aan je smartphone. Hoe je dit doet, lees je in het artikel hieronder.

Stap 2: je oordopjes indoen

Er zijn veel verschillende type oordopjes van JBL. Sommige zitten rondom je oorschelp, de ander gaat direct je gehoorgang in en zo zijn er nog meer varianten. Hoe je deze verschillende type oordopjes in je oren doet, zie je in de video.

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in oplaadcase

Een goede draadloze verbinding tussen je smartphone en de oordopjes is belangrijk. Anders hapert het geluid en gaat de geluidskwaliteit achteruit. Wanneer dit het geval is, zet de oordopjes dan aan en uit. Bij volledig draadloze oordopjes doe je dit door ze in de oplaadcase te stoppen. Bij draadloze oordopjes doe je dit via de aan/uit-knop. Werkt dit niet? Reset de oordopjes dan. Bij volledig draadloze oordopjes doe je dit vaak door ze in de case te stoppen en het rechteroordopje een aantal seconden ingedrukt te houden. Bij draadloze oordopjes werkt dit vaak weer anders. Kijk in de handleiding van jouw exemplaar hoe dit moet.

Stap 4: download een app

Oordopjes testen

Sommige oordopjes van JBL zijn te verbinden met een app. Zoek naar de JBL My Headphones app op je smartphone en kijk tussen de lijst van oordopjes. Wanneer jouw oordopjes ertussen staan, pas je de instellingen gemakkelijk aan en kies je een equalizer voor een gepersonaliseerd geluid.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen