The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je Aftershokz oordopjes

Met jouw nieuwe Aftershokz oordopjes luister je naar muziek via bone conduction. Dit betekent dat de oordopjes niet in je oren gaan, maar op je jukbeenderen rusten. Hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met jouw nieuwe oordopjes, lees je in dit artikel.

Aan de slag in 3 stappen

Oordopjes bij oren

In 3 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met jouw Aftershokz oordopjes.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met je telefoon

Bluetooth instellingen

Wanneer je de Aftershokz voor het eerst aan je telefoon koppelt, moet je hem in detecteerbare modus zetten. Dit doe je door het volume omhoog knopje voor 5 tot 7 seconden ingedrukt te houden terwijl het model uitstaat. Vervolgens ga je naar de bluetooth-instellingen van je smartphone en druk je op de naam van jouw Aftershokz model.

Stap 2: je oordopjes op je oren doen

Jouw Aftershokz oordopjes gaan dus niet direct in je oren, maar rusten op je jukbeenderen. Vervolgens wordt het geluid via trillingen naar je oren gestuurd. Hoe je de Aftershokz oordopjes het beste draagt, zie je in de video.

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Afstandsbediening Aftershokz

Wanneer je last hebt van een slechte verbinding, kijk dan eerst of er een update beschikbaar is voor jouw oordopjes in de Jabra Sound+ app. Helpt dit niet? Zet de oordopjes dan uit en weer aan. Dit kan al een hoop helpen. Wanneer dat allebei niet voor het gewenste resultaat zorgt, reset de oordopjes dan. Bij volledig draadloze oordopjes van Jabra doe je dit door de fysieke knop op het rechter oordopje 10 seconden ingedrukt te houden. Bij draadloze oordopjes met een kabel in je nek doe je dit door de multifunctionele knop en de volume omhoog knop 5 seconden tegelijkertijd ingedrukt te houden.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen