The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over IPL ontharing

Met een IPL licht ontharing apparaat onthaar je jouw lichaam met lichtflitsen. Het licht van het IPL apparaat brengt je haarzakjes in slaap, waardoor je langdurig geniet van een gladde huid. Maar hoe weet je of een IPL apparaat voor jou geschikt is en hoe werkt IPL ontharing precies? Wij zetten alle informatie voor je op een rij, zodat jij de juiste keuze maakt.

IPL apparaat kiezen

IPL apparaten

Met een IPL licht ontharing apparaat onthaar je jouw lichaam, waarna je huid langdurig haarvrij blijft. Of een IPL ontharing apparaat voor jou geschikt is, hangt af van een aantal factoren. IPL ontharing werkt bijvoorbeeld het beste op bepaalde haar- en huidskleuren en lichaamsdelen. Wij zetten alles voor je op een rij.

Techniek

IPL licht ontharing apparaten werken met korte lichtflitsen. De lichtflitsen brengen de haarzakjes in ruststand, zodat je haar tijdelijk niet teruggroeit. Hier lees je alles over de techniek van IPL, de behandelingen en het verschil tussen IPL en laserontharing.

Ontharingsapparaten

Ladyshave ontharing

Je huid ontharen kan op verschillende manieren en met verschillende apparaten. Scheer of trim bijvoorbeeld je haartjes met een scheerapparaat of ladyshave, of ga voor een langer glad effect met een epilator of IPL apparaat. Wij zetten alle ontharingsapparaten voor je een op een rij, zodat jij weet welk apparaat het beste bij jou past.

Gebruik

Lichtontharingsapparaat in gebruik

Je hebt jouw nieuwe IPL licht ontharing apparaat in huis en bent er helemaal klaar voor om jouw huid te ontharen. In 6 stappen leggen wij je uit hoe de behandelingen werken, zodat jij veilig en comfortabel het beste resultaat creëert.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen