The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over beamers

Let tijdens de keuze van je beamer op het gebruiksdoel en de verschillende specificaties. Denk aan de lichtopbrengst, resolutie of projectieafstand. Met deze adviesartikelen geven we uitleg over de belangrijkste eigenschappen en helpen we je met het aansluiten van de projector.

Beamer kiezen

Beamer kiezen

In deze artikelen lees je meer informatie over belangrijke specificaties. Zo bepaalt de lichtopbrengst hoe helder je projectie is. Met een 4K beamer kijk je naar de scherpste resolutie van dit moment.

Beamer plaatsen

Beamer plaatsen

De plaatsing van je beamer heeft invloed op de grootte van de projectie. Met functies als lens shift of keystone projectie pas je de positie of de hoeken van het geprojecteerde beeld aan. In dit artikel lees je er alles over.

Gebruikssituaties

Gebruikssituaties

Er zijn beamers voor diverse gebruikssituaties, van gamen tot het geven van een presentatie in grote zalen. Per situatie geven wij aan op welke specificaties je moet letten.

Hulp na aankoop

Beamer hulp na aankoop

De eerste keer dat je een beamer aansluit, is misschien lastig. Je moet rekening houden met diverse aansluitingen en de instellingen van je pc of laptop. We helpen je graag tijdens deze installatie en delen handige tips waarmee je extra plezier uit je beamer haalt.

Specialisten reviews

Specialisten review beamers

Denk je erover na om een beamer te kopen, maar wil je nog iets meer over het product weten? Lees dan deze reviews. Onze specialisten testen de belangrijkste eigenschappen, zoals de beeldkwaliteit, instellingen en de aansluit- en plaatsingsmogelijkheden.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen