The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over beamers

Let tijdens de keuze van je beamer op het doel van gebruik en de verschillende specificaties van een projector. Denk aan de lichtopbrengst, resolutie of projectieverhouding. Met deze adviesartikelen geven we uitleg over de belangrijkste eigenschappen en helpen we je met het aansluiten van de projector.

Hoofdeigenschappen

Belangrijke beamereigenschappen

In deze artikelen lees je meer informatie over belangrijke specificaties van beamers. Zo geeft de lichtopbrengst aan hoe helder je projectie is, bepaalt de projectieverhouding waar je jouw projector plaatst en duidt de resolutie aan hoe scherp het beeld is.

Gebruikssituaties

Verschillende gebruikssituaties

Er zijn beamers voor diverse gebruikssituaties, van sport kijken tot het geven van een presentatie in grote zalen. Per situatie geven wij aan op welke specificaties je moet letten.

Benodigde accessoires

Benodigde accessoires

In sommige situaties kan een accessoire jouw ervaring verbeteren of prettiger maken. Denk bijvoorbeeld aan een mediaspeler, die het mogelijk maakt om films en series te streamen.

Beamer plaatsen

beamer plaatsen

Een beamer plaatsen kan even lastig zijn, omdat veel factoren invloed hebben op de projectie. Ook beschikken sommige beamers over handige functies, waarmee je de vorm of positie van het beeld aanpast.

Hulp na aankoop

Beamer hulp na aankoop

De eerste keer dat je een beamer aansluit, is misschien lastig. Je moet rekening houden met diverse aansluitingen en de instellingen van je pc of laptop. We helpen je graag tijdens deze installatie en delen handige tips waarmee je extra plezier uit je beamer haalt.

Specialisten reviews

Specialisten review beamers

Denk je erover na om een beamer te kopen, maar wil je nog iets meer over het product weten? Lees dan deze reviews. Onze specialisten testen de belangrijkste eigenschappen, zoals de beeldkwaliteit, instellingen en de aansluit- en plaatsingsmogelijkheden.



© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen