The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Dewy

De beste accessoires voor Apple MacBook

Apple MacBook is op zichzelf al geschikt voor taken als mailen, browsen en fotobewerking. Maar om echt goed gebruik te maken van alles wat jouw Apple MacBook te bieden heeft, gebruik je verschillende accessoires. Zo gebruik je een muis, een extra monitor of een docking station voor extra productiviteit en gebruiksgemak.

Apple Magic Mouse en Trackpad

Apple Magic Mouse en Magic Trackpad

Apple Magic Mouse en Trackpad verbind je door middel van bluetooth. Zo houd je de usb poorten over voor andere accessoires, zoals een docking station of converter. Daarnaast heb je geen last van snoeren. Met een volwaardige muis werk je nauwkeuriger bij het bewerken van foto's. Met het multi touch oppervlak swipe je gemakkelijk van de ene naar de andere pagina. De trackpad heeft een groot oppervlak, waardoor je sneller werkt. Beide apparaten zijn direct klaar voor gebruik en maken automatisch verbinding met jouw Apple MacBook.

Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard

Werk nog sneller en nauwkeuriger met Apple Magic Keyboard. Je maakt minder typfouten door het vernieuwde toetsenbord, doordat je de toetsen minder diep indrukt. Daarnaast ervaar je meer comfort door het lage ontwerp. Verbind het toetsenbord draadloos via bluetooth, zodat de usb poorten beschikbaar blijven voor andere apparaten. Als je jouw MacBook de volgende keer opstart, werkt de Magic Keyboard direct.

Een kabel converter

Kabel converter

Heb jij een monitor, printer of ander apparaat en mist de juiste aansluiting op je MacBook? Een kabel converter helpt hierbij. Met dit tussenstuk verbind je eenvoudig en zonder kwaliteitsverlies alle apparaten met jouw MacBook. Controleer altijd welke aansluiting je mist en welke poorten je MacBook heeft, zodat je niet de verkeerde kabel converter bestelt voor jouw situatie.

Een docking station

Docking station

Een docking station is de totaaloplossing voor jouw werkplek. Op dit centrale punt sluit je jouw MacBook en andere apparaten aan. De meeste docking stations hebben een oplaadfunctie voor MacBook. Zo werk je de hele dag door en blijft de levensduur van de accu optimaal. Er zitten verschillende poorten op een dock, zodat je meerdere apparaten aansluit. Je hebt hiervoor geen kabel converters nodig.

Een usb C monitor

Usb C monitor

Geen zin in gedoe met docking stations of kabel converters, maar wil je wel werken met een extern beeldscherm? Dan is een monitor met usb C aansluiting een uitkomst. Je sluit zo'n monitor direct aan op jouw Apple MacBook. Zo creëer je in een handomdraai meer schermruimte.

Apple MacBook bescherming

MacBook bescherming

Apple MacBook is een kostbaar bezit. Het is zonde als je hem per ongeluk beschadigt. Met een laptophoes of hardcase bescherm je jouw MacBook tegen beschadigingen. Een hoes voorkomt schade in je tas en een hardcase is vooral nuttig tijdens het gebruik. Wil jij je MacBook zowel thuis als onderweg netjes houden? Neem dan beide producten. Controleer eerst welk MacBook model jij hebt en welke afmetingen en sluitingen de laptophoes heeft. Door een hardcase past de hoes mogelijk niet.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen