The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

De beste accessoires voor Apple MacBook

Apple MacBook is op zichzelf al geschikt voor taken als mailen, browsen en fotobewerking. Maar om echt goed gebruik te maken van alles wat jouw Apple MacBook te bieden heeft, gebruik je verschillende accessoires. Zo gebruik je een muis, een extra monitor of een docking station voor extra productiviteit en gebruiksgemak.

Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse

Apple Magic Mouse 2 verbind je door middel van bluetooth. Zo houd je de usb poorten over voor andere accessoires zoals een usb stick. Daarnaast heb je geen last van snoeren. Met een volwaardige muis werk je nauwkeuriger bij het bewerken van foto's. Met het multi touch oppervlak swipe je gemakkelijk van de ene naar de andere pagina. Hij is direct klaar voor gebruik en maakt automatisch verbinding met jouw Apple MacBook.

Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard

Met Apple Magic Keyboard maak je jouw werkplek echt compleet. Net als Magic Mouse, verbind je het toetsenbord via bluetooth. Met een los toetsenbord gebruik je Apple MacBook eenvoudig met een standaard en externe monitor. Zo werk je in een ergonomische houding.

Een kabel converter

Kabelconverter

Als je een nieuwe Apple MacBook koopt, beschikt deze alleen over Thunderbolt 3 (usb C) poorten. Voor apparaten met een andere verbinding gebruik je een kabel converter. Hiermee sluit je bijvoorbeeld monitoren met hdmi of DisplayPort kabel aan.

Een docking station

Docking station

Gebruik je vaak veel verschillende accessoires met jouw Apple MacBook? Dan is een docking station een uitkomst. Hiermee breid je het aantal beschikbare poorten eenvoudig uit. Zo sluit je zonder problemen een externe monitor, harde schijf en bedrade muis aan.

Een usb c monitor

Usb c monitor

Geen zin in gedoe met docking stations of kabel converters, maar wil je wel werken met een extern beeldscherm? Dan is een monitor met usb C aansluiting een uitkomst. Je sluit zo'n monitor direct aan op jouw Apple Macbook. Zo creëer je in een handomdraai meer schermruimte.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen