The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Gaby

Advies over haarstylers

Voor welke stijl ga jij? Wil je krullen in je haar, een slag of ga je liever iedere dag voor een andere haarstijl? Alle haarstylers hebben met elkaar gemeen dat ze je haar modelleren met warmte, maar ieder type geeft een ander effect. In dit artikel vertel ik je welke soort haarstijlen je met de haarstylers creëert.

1. Wil je je haren krullen?

Krullen in je haar zijn op 2 manieren te zetten: met een krultang en met een krulset. Krultangen zijn er in verschillende soorten en maten voor meerdere resultaten. Kies dus een krultang die bij jouw gewenste coupe past. Krulsets vragen iets meer werk, maar zorgen er wel voor dat jouw kapsel een stuk langer in model blijft.

Krultang of krulset

Advies krultang

Krultang

Voor het maken van krullen in je haar gebruik je een krultang. Krultangen zijn er in verschillende soorten en maten voor meerdere resultaten. Kies dus een krultang die bij jouw gewenste coupe past. Wil je meer weten over krultangen? Lees dan de adviespagina.

Krulsets haarstylers

Krulset

Heb je glad haar dat moeilijk in model blijft zitten en wil je toch mooie krullen creëren? Kies dan voor een krulset. Een krulset bestaat uit meerdere warme rollers die je in je haar zet en laat afkoelen. Doordat ze langer in je haar blijven zitten, blijft je haar langer in model.

2. Wil je je haren stijlen?

Stijltangen

Heb je krullen of slag en wil je je haar mooi steil maken? Gebruik hiervoor dan een stijltang. Het soort stijltang dat je nodig hebt, is afhankelijk van hoe vaak je de tang gebruikt, je haarstructuur en haartype. Daarnaast maak je met sommige stijltangen ook krullen of slag in je haar. Je vindt hierover meer op de stijltangen adviespagina.

3. Wil je slag of volume creëren?

Krulborstels

Wil je meer volume of een mooie slag in je haar? Dan is een krulborstel een goede optie. Een krulborstel is een föhn en borstel in 1. Ook voor meer volume in kort haar komt een krulborstel goed van pas. Je hebt dan geen föhn meer nodig voor het drogen van je haar.

Voor het creëren van slag of volume in halflang of lang haar is een stijltang met flexibele platen ook geschikt.

4. Wil je verschillende stijlen creëren?

Multistylers

Wanneer je graag wisselt van haarstijl is een multistyler iets voor jou. Een multistyler is een krultang en stijltang in één, of bestaat uit een handvat met meerdere opzetstukken. Modellen die krul- en stijltang in één zijn, beschikken over flexibele platen. Deze platen bewegen mee tijdens het krullen voor een krul zonder hoeken. Zo heb je de ene dag golvende krullen en ga je de andere dag voor een steile coupe.

5. Vergeet je haar niet te verzorgen

Het maakt niet uit wat voor haarstyler je uiteindelijk kiest, voor en na het stylen is het verstandig een haarverzorgingsproduct te gebruiken. Niet alleen om je haar te beschermen tegen de hitte van de styler, maar ook om je coupe na het stylen in model te brengen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen