The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Siebe

Hoe activeer ik mijn gratis Microsoft Office 365 abonnement?

Je hebt een laptop gekocht waarbij je gratis een jaar Microsoft Office (365) geleverd krijgt. Deze moet je eerst nog activeren. Hieronder lees je hoe je jouw gratis Office pakket op jouw nieuwe laptop activeert.

Stap 1: open Office

Op een laptop met een jaar gratis Office staan programma's zoals Word en Excel al voorgeïnstalleerd. Hiervan open je er één om de activatie te starten. Klik op start en typ Word of Excel in. Start het programma door op het icoon te klikken.

Stap 2: kies een account

Vervolgens verschijnt er een activatiescherm. Voordat je op de groene knop klikt, is het belangrijk dat je het juiste e-mail account selecteert. Hiermee log je in het vervolg in op Office. Wil je een ander account gebruiken? Klik op de tekst een andere account gebruiken. Als je nog geen account hebt, dan maak je die gratis aan op https://account.microsoft.com/account. Staat alles goed? Klik dan op de groene knop.

Stap 3: accepteer de voorwaarden

Als het goed is krijg je nu de voorwaarden te zien. Bevestig deze met de groene knop. Nu is Microsoft Office geactiveerd en gebruik jij een jaar lang gratis programma's als Excel en Word.

Stap 4: controleer e-mail

Zodra je Microsoft Office activeert, krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. Hierin staat ook de activatiecode. Die voer je nergens in maar bewaar hem goed. Deze code gebruik je wanneer je bij problemen Windows opnieuw installeert.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen