The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp bij je keuze van een tv

Het kiezen van de juiste tv is niet altijd eenvoudig. Er zijn verschillende specificaties waar je rekening mee moet houden. Denk aan de beeldscherpte, aansluitmogelijkheden en smart tv functies. Zodra je weet welke specificaties voor jouw gebruiksdoel geschikt zijn, is het ook belangrijk dat je het juiste formaat kiest. Op deze pagina helpen we je verder.

Welke tv past bij jou?

Welke tv past bij jou

Kijk je soms naar het nieuws, stream je series of speel je de nieuwste games? Of zoek je een tv die in een kleine kamer of caravan past? In deze artikelen leggen we uit welke tv bij je gebruikssituatie past.

Formaat en kijkafstand

Tv kiezen formaat en kijkafstand

In deze artikelen vind je handige tips waarmee je het ideale tv formaat berekent. De kijkafstand speelt hier een belangrijke rol in. Wanneer je op een verre afstand van de tv zit, heb je een groter scherm nodig om alle details goed te zien. Zit je juist te dicht op een groot scherm, dan zie je de pixels of heb je geen duidelijk overzicht.

Advies over gebruik

tv gebruik

Voor elke gebruikssituatie zijn andere dingen belangrijk. Zo moet een sport tv beelden zo vloeiend mogelijk weergeven, terwijl je met een gaming tv geen vertraging tussen je controller en het scherm wilt. In deze artikelen leggen we per situatie uit waar je tv aan moet voldoen.

Vergelijkingen

tv vergelijken

Door het grote aanbod aan tv technieken, is het soms lastig om een keuze te maken. Ga je bijvoorbeeld voor een led tv of kies je toch een OLED? Om je te helpen, hebben we de belangrijkste technieken en type tv's naast elkaar gezet.

Specialisten reviews

Tv reviews

Zit je er serieus over na te denken om een tv te kopen, maar wil je nog iets meer over het product weten? Lees dan eerst onze specialisten reviews. In deze reviews beoordelen we de belangrijkste eigenschappen, van de beeldtechnieken tot het design.

Uitleg tv specificaties

Tv specificaties

Wil je dieper in de eigenschappen van een tv duiken? Lees dan deze artikelen. Hierin geven we uitleg over de belangrijkste tv specificaties, zoals resolutie, HDR en Hertz.

Uitleg tv technieken

Tv technieken

Moderne tv's beschikken over steeds meer verschillende technieken. Zo heb je de keuze uit OLED of QLED tv's die elk hun eigen beeldkwaliteiten hebben. Philips Ambilight tv's verlichten de wand achter de tv in de kleuren van het scherm. Onze specialist legt de technieken in begrijpelijke taal aan je uit.

Hulp na aankoop

Je hebt een nieuwe televisie gekocht. Tijd om al je apparaten aan te sluiten en in te stellen. Maar waar moet je beginnen? Met deze artikelen leggen we uit hoe je jouw televisie aansluit, instelt en monteert.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen