The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een koelkast

Je nieuwe koelkast is binnen! Helemaal top, maar nu wil je hier natuurlijk wel optimaal gebruik van maken. Onze specialisten geven jou handige gebruikstips en maken het schoonmaken en ontdooien van je koelkast gemakkelijker.

Gebruikstips

gebruikstips koelkasten

Je wil natuurlijk je eten zo goed mogelijk bewaren. Het is daarom belangrijk dat je de juiste koelkast temperatuur instelt. Zo voorkom je het vermenigvuldigen van bacteriën en schimmels. Om een hogere energierekening te voorkomen, geven we je ook wat tips hoe je energie bespaart met je koelkast.

Koelkast schoonmaken

Schoonmaken koelkasten

Iedereen wil een frisse koelkast. Probeer daarom om elke 3 maanden even een doekje door de koelkast te halen. Heb je een koelkast zonder No Frost? Zorg dan dat je minimaal 1 keer per jaar het vriesgedeelte ontdooit. Hierdoor blijft het eten langer vers en bespaar je op je energiekosten.

Overige zaken

Overige zaken koelkasten

Maakt je koelkast een licht zoemend geluid? Wees gerust, een koelkast maakt af en toe even geluid om de koelkast goed koel te houden. Is het tijd om het waterfilter van je koelkast te vervangen? Wij leggen precies uit wat je moet doen, zodat jij snel weer van je verkoelende drankje geniet.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen