The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Hulp bij het kiezen van RAM geheugen

Je wilt RAM geheugen kopen om je laptop, pc, MacBook of iMac sneller te maken. Wij helpen je op weg met het kiezen voor het juiste RAM geheugen dat aansluit bij jouw wensen en in je apparaat past. Daarnaast geven we je tips over het inbouwen van nieuw RAM geheugen.

Voor je RAM koopt

Specialist doet vooronderzoek voor RAM geheugen

Voor je een RAM module koopt, is het belangrijk om een aantal zaken op een rijtje te hebben. Bijvoorbeeld hoeveel geheugen je wilt kopen en of dit compatibel is met je moederbord. In deze rij met advies leggen wij je uit waar je op moet letten, voor je RAM kiest.

Het kiezen van de juiste RAM

Verschillende soorten RAM modules

Het kiezen van de juiste RAM komt met vele vragen, bijvoorbeeld over het juiste soort RAM geheugen of het merk. In de volgende adviesartikelen helpen wij je op weg met het kiezen van de juiste RAM.

RAM geheugen kiezen voor je Windows laptop

Specialist plaatst RAM geheugen in een Windows laptop

Wil je het RAM geheugen van je Windows laptop uitbreiden of vervangen? We leggen je uit waar je op moet letten om het geschikte RAM geheugen te kiezen.

RAM geheugen kiezen voor je Windows desktop

Specialist plaatst nieuwe RAM op het moederbord

Je gaat je desktop voorzien van nieuw RAM geheugen. Om het beste RAM geheugen te kiezen, leggen wij je uit waar je op moet letten.

RAM geheugen kiezen voor je Apple MacBook en iMac

Specialist plaatst RAM geheugen in een iMac

Je oude MacBook of iMac is aan een upgrade van het RAM geheugen toe. Wij leggen je uit waar je op let bij het kiezen van het beste RAM geheugen voor jou.

Je nieuwe RAM inbouwen of oude RAM vervangen

Specialist laat zien hoe je RAM geheugen inbouwt

Heb je het juiste RAM geheugen gekozen? Dan is het nu tijd om deze in te bouwen. Of je nu een volledig nieuwe module plaatst of een oude vervangt, er komt het nodige kijken bij dit proces. In de volgende adviesartikelen leggen wij je stap voor stap uit, hoe je dit doet.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen